pondělí 7. prosince 2015

Bezúchytkové otevírání dvířek

K-PUSH je spolehlivý prvek zvyšující komfort Vašeho nábytku tam, kde nechcete rušit plochu použitím standartních úchytek. Použití výrobků pro vrchní montáž j. Nová verze bezúchytkového otevírání dvířek , skříní, Push To Open ve barevných provedeních. Můžete si vybrat variantu s gumovým dorazem nebo magnetem. V moderních domácnostech se stal trendem nábytek bez úchytek.


Díky této technologii je používání bezúchytkového nábytku velmi pohodlné.

Stačí jemný pohyb a skříňky se otevřou. Rám se používá pro bezúchytkové otevírání dvířek. Kování zajišťující fixaci otvíraných prvků (nejčastěji dvířek ) v otevřené pozici.


Taky je zakázané ty dvířka otevírat násilím, kdyby někdo nevěděl jak na to a. Nedávno jsem narazila na spodní dvířka , co se otevírají kopnutím. Bezúchytkové otevírání skříně pomocí P2O. Pro otevření dvířka nebo zásuvky skříně stačí lehce zatlačit. Po zatlačení dvířko odskočí od korpusu a otevření dokončíte rukou.


To samé je třeba udělat k zavření dvířka.

Tou, které si všimneme na první pohle je jistě stylová čistota povrchu nábytku, a tím pádem i celého prostoru, kde jednotlivé materiálové a barevné linie nic neruší. Způsoby otevírání nábytkových dvířek a šuplíků nejen v kuchyni můžeme v zásadě rozdělit do tří základních skupin – závěsy, výklopy a výsuvy. První skupinu tvoří klasické boční závěsy neboli panty, umístěné na boční straně dvířek. Typickým představitelem této kategorie jsou závěsy CLIP top BLUMOTION.


Profily pro bezúchytkové otvírání. Tyto hliníkové profily se montují na čela zásuvek nebo dvířek tak, aby mezi ně šla vsunout ruka a otevřít je, přičemž zakrývají mezeru mezi čely. To je hlavní popis jejich funkčnosti. Dodávány jsou v metráži k nakrácení na potřebnou délku, a to v krajové nebo středové. Jedním z možných řešení otevírání skříně kuchyňské linky bez použití úchytky je použití průběžných kanálků.


Ty jsou hodně viditelné a tak se tomuto řešení musí podřídit i celý nábytek. Jaké bezúchytkové řešení je lepší? Zafrézování nerezového profilu do hrany dvířka nebo samotné vyfrézovan. Je tam takový žlábek za který se to otevírá hned na horní hraně skříňky. Jestli si vzpomínáš na staré plechové kuchyně, tak tam to takto bylo.


Pak ještě je systém tip-on, kdy na skříňku zatlačíš a ona se otevře. PUSH - bezúchytkové otevírání - Závěsy nábytkové. Pusch umožňují otvírání dvířek bez madel.


Obava, že při použití bezúchytkových kování bude docházet při náhodném a nechtěném doteku k samovolnému otevírání dvířek či zásuvek je sice částečně oprávněná, na druhou stranu možnost designu úplně hladkých ploch je, alespoň pro mne, více než rovnocenným argumentem pro jejich využití.

Nábytkové panty a závěsy jsou základním kamenem každého nábytku. Kromě tradičního otevírání rozlišujeme i výklopy, výsuvy, žaluzie a rolety či posuvy. M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců.


Vyberte si z nabídky kování, drátěného programu a dalších komponent.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения