úterý 8. prosince 2015

Jak odstranit ztvrdlou kůži na patách

Máte-li ve zvyku používat na paty kleštičky, pomocí kterých odstraňujete ztvrdlou plochu na patách , tak to již nedělejte, neboť problém ztvrdlých pat ještě zhoršíte. Až pokožka po proceduře opět ztvrdne, vzniknou vám po zásahu kleštičkami špičaté výčnělky, které musíte zase odstranit a jak jinak, než opět regenerační lázní, škrabce nebo žiletce se. Víte, jak byste se měli o kůži na nohou starat, abyste se ztvrdlé kůže zbavili a co dělat, aby se znovu neobjevila?


Přinášíme vám rady, jak nevzhlednou ztvrdlou kůži na patách odstranit.

Tvrdá kůže na patách je ale i projevem málo hydratované pokožky, může být důsledkem nedostatku zinku, železa a omega mastných kyselin, ale také. Slupka je bohatá na draslík, kyselinu salicylovou a lutein. Přidejte do koupele nohou trochu citronové šťavy, kůže zvláční a změkne. Společně pomáhají účinně odstranit ztvrdlou pokožku a zabránit tak dalším kožním problémům.


Vezměte banánovou slupku, přiložte jí vnitřkem na mozol, zajistěte s pomocí obinadla a nechejte přes noc působit. Jak odstranit praskliny v patách ? Naše nohy používáme denně a často jim na oplátku nevěnujeme takovou péči, kterou si zaslouží.

Někdy však existují situace, kdy je spravedlivější sex v rozpacích, aby jim ukázal nohy, protože mají na patách praskliny. Nemyslíme pouze estetickou krásu vašich nohou a chodidel, ale hlavně jejich zdraví. Je důležité, abyste věděli, jak předcházet ztvrdlé pokožce na chodidlech, jak se starat o nohy, pokud máte suchou kůži atd. Pro všechny ostatní jsou na trhu k dostání také speciální pedikůry pro domácí užití, v nichž najdete kromě klasické pemzy, také elektrické pilníky a brusky, které odstraní ztvrdlou kůži s rychlostí blesku.


Skvělými pomocníky jsou i peelingy, které jsou speciálně určené na šetrné odstraňování ztvrdlé kůže. Pokud máte se ztvrdlou kůží na chodidlech velké potíže, v žádném případě ji nestříhejte, ale raději vyrazte k pedikérce, která vám dopřeje profesionální péči o chodidla, a případně poradí, jak problém dále řešit. Jde totiž o reakci nohy na tlak, který na ni při chůzi vyvíjíte.


Takže pozor na žabky, balerínky a sandály. Jeho používání je ale, ruku na srdce, poněkud nechutné. Populárnější variantou, jak odstranit ztvrdlou kůži , jsou rybičky Garra rufa, které se právě odumřelou tkání živí. Ten má prý antiseptické a silně hydratační účinky a proto skvěle funguje i na popraskané paty. Jenže tahle metoda není nejbezpečnější.


Odmočte ztvrdlou kůži v teplé vodě. Nejčastěji se exfoliace pemzou provádí na patách. Na patách se ráda tvoří tvrdá, zrohovatělá kůže, která může popraskat, nebo se začít loupat.


Lokty jsou další z částí těla, které může exfoliace prospět.

Po minutách sundejte z nohy vatové tampony napuštěné alkalickým roztokem a odumřelou změklou kůži z paty jednoduše seškrábejte pomocí plastové špachtle. Poslední zbytky ztvrdlé kůže pak odstraňte pomocí pilníku nebo pemzy. Dutinky způsobují, že pemza přes svoji relativní hustotu plave na vodě.


Zostaňte v bezpečí a zdraví. Dôkladne si umývajte ruky, vyhýbajte sa kontaktu s ľuďmi a pozrite si zdroje informácií, ktoré vám pomôžu prispôsobiť sa aktuálnej situácii. Ale nemusí to tak být vždycky! Ztvrdlá kůže na nohou může často způsobovat nepohodlí a je těžké ji léčit.


Scholl má odpověď v podobě Velvet Smooth elektrického pilníku na chodidla. Pilovací hlavice vaši ztvrdlou kůži na patách jemně odstraní. Pilníky na kůži Osvědčená a základní pomoc, kterou doporučujeme hlavně v případě požadavku na péči, která bude pravidelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения