čtvrtek 24. prosince 2015

Pračka whirlpool čištění čerpadla

Free Shipping Available. Sítko vypouštěcího čerpadla. Domnívám se, že nám chybí zachytávač nečistot u vypouštěcího čerpadla. Tyto nečistoty jdou potom do odpadu, který nám zanášejí.


U jiné pračky jsme takové sítko měly a vždy jednou za měsíc ho čistili. Tady nic takového není. Servisáci opravující Whirlpool to prodávají určitě, jde totiž o produkt této firmy.


Pračka dovezená s Brna v nefunkčím stavu. Výměna vyhořeného zámku dveří díky přechodovému odporu mezi. Na Váš dotaz Čištění pračky Whirlpool už odpověděla on-line poradna na webu eMimino. Většina praček Whirlpool má šikovnou barevnou vložku v násypce. Tu vyjměte a použijte k otevření spodního filtru – většinou vpravo dole.


Pomalu otáčejte filtrem proti směru hodinových ručiček, až se držadlo dostane do svislé polohy. Filtr zatím nevyndávejte. Tato závada na pračce patří mezi nejčastější. Příčinou může být ucpaný filtr čerpadla , se kterým si bez problémů sami poradíte.


Poté ho vyčistěte a pečlivě. Namísto octu bychom doporučili spíše Odstraňovač vodního kamene pro pračky. Skontrolujte filter odtokového čerpadla pre cudzie predmety.


Porucha môže byť spôsobená aj ak je príliš veľa peny vo fáze prania. Prečítajte si tiež popis poruchy F18. Pokud perete každý den, přizpůsobte tomu frekvenci, a filtr propláchněte zhruba každé měsíce. Jak nejlépe vyjmout filtr se dočtete v manuálu, který jste obdrželi společně se spotřebičem od výrobce. Automatická pračka Whirlpool je synonymem pro inovativní technologie a skvělý nadčasový design, samozřejmostí je tichý chod s minimem vibrací.


Většina našich praček nabízí nejnižší energetickou třídu, takže výrazně šetří energii. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace. Zpředu plněná pračka vyniká na první pohled designem Domino Low Core, který se vyznačuje zaoblenými liniemi a jednoduchám ovládáním i díky velkému přehlednému displeji. Vkládání a vyndávání prádla je jednoduché díky dvířkám o průměru cm.


Vnější části a části z gumy se mohou čistit hadrem navlhčeným ve vlažné vodě a saponátu. Nepoužívejte rozpouštědla ani abrazivní látky. Přesvědčete se, že rotor čerpadla se volně pohybuje. Zasuňte filtr zpět a zašroubujte ho až na doraz. Do násypky na prací prostředky nalijte cca litr vody, aby jste znovu aktivovali systém Eko.


Zkontrolujte, zda je filtr správně a pevně umístěn. Výpustné čerpadla do pračky jsou v dodávány s úchyty na bajonet nebo šroubované. Askoll nebo Plaset jsou montovány do mnoha značek praček.


V čem ale naopak nevyniká a je na tom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения