pátek 4. prosince 2015

Pul látka prodej

Dobrý den, PUL bude, už mám objednáno, v nabídce bude v září. Jinak s tím menším množstvím jsme uvažovali, ale vzhledem k tomu, že látky máme už tak co nejlevnější, už by se nám pak vůbec nevrátila práce, pokud bychom se museli zabývat úplně maličkými zakázkami. PolyUrethane Laminated fabric neboli PUL je látka zalaminová polyuretanem, tím získá nepromokavost. Původně vyvinuto a stále ještě používáno v medicíně, protože lze mnohokrát průmyslově (tedy hrubě) prát a sterilizovat.


Naše tloušťka laminování je mil na 1 polyesteru, tím je látka pružná a jemná ale nepromokavá. PUL je vhodný na šití svrchních látkových plen, ale i přebalovacích podložek, pytlů na pleny, různých nepromokavých tštiček, chráničů na popruhy. Jedná se o certifikovaný PUL , který je ověřený a vhodný na svrchní látkové pleny.


Při šití nepoužívejte špendlíky ani nestehujte! Je nutné s materiálem zacházet. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vám toto cestou oznámit, že pokud to bude možné tak e-shop bude fungovat i nadále. Dopravci fungují a my stále expedujeme. Bohužel jsme museli uzavřít obchod ve Vamberku - to ale všichni určitě chápete, není možné osobní vyzvednutí balíku. Kdysi se prodejny s podobným sortimentem označovaly jako partiovky nebo partiové zboží. Při objednávání látky mějte na paměti, že se látka s největší pravděpodobností nebude opakovat.


Minimální množství pro nákup je půl metru. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky.


Vyberte si látky, metráž, galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Bobánek Metráž PUL - Autíčko 10x1cm. Nepromokavá látka - PUL (Polyester laminovaný polyuretanem) je částečně prodyšná, odolná při praní. Vhodná na ušití látkových plenek, svrchních kalhotek, nepromokavých tašek. Svrchní pleny můžete obšívat jak lemovací gumičkou, tak fleecem.


Autorské vzory látek, potisk látek na míru. Top kvalita látek jaké jinde nenajdete. Látka je nepromokavá , ale prodyšná.


Látky s PUL jsou voděodolné, takže jsou ideální na výrobu svrchní. Prodám - PUL nepromokavá prodyšná textilie, lokalita Jablonec nad Nisou. Mezi základní látky, které se používají na plenky, patří tzv.


Je to látka (tkaná bavlna, úpletová bavlna nebo polyesterový úplet), která je po jedné straně laminovaná polyurethanem. Je voděodolná a prodyšná, i PUL má své parametry voděodolnosti a paropropustnosti. PUL zátěr , ale nejsem si jistá, jestli je to právě ten elastický materiál? Rubová strana má polyuretánový záter (ako bežné PULy), takže je nepremokavá a ideálna na šitie plienok.


Celkovo je pul minky hrubší ako bežné PULy,. Inzerát Metráž , látka ,úplet. Kč , Praha Metráž , látka , PUL bavlna se zátěrem. Je zhotovená z velice kvalitních a jemných přízí a je velmi příjemná na dotek. Všechny látky v této nabídce jsou vhodné na povlečení, prostěradla, polštářky, ubrusy, oděvy, dětské výrobky, závěsy a další Vaše výrobky.


Nechajte sa inšpirovať nápadmi tímu domlátok. Prezrite si návody na rôzne výrobky z látok, či už užitočných alebo pre potešenie, stiahnite si strihy alebo sa len tak potešte pohľadom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения