středa 16. prosince 2015

Rychletuhnoucí cement

Po přidání vody je rychle tuhnoucí malta připravená k okamžitému použití pro veškeré vnitřní i venkovní práce: upevnění a ukotvení oken, dveří, vrat, ochranných mříží, pojistkových skříní, potrubních objímek, vedení, konzolí pro upevnění topných těles, zábradlí schodišť a balkónů, háků do zdiva, plotů, hmoždinek, dále pro rychlé opravy resp. MAXPLUG je rychletuhnoucí hydraulický cement pro okamžité utěsnění spár, děr a jiných otvorů v betonu nebo zdivu, ze kterých vyvěrá voda, a to i pod tlakem. V závislosti na teplotních podmínkách je dosaženo dokonalého utěsnění a spojení s okolním materiálem během - minut. Nesmršťuje se, ale rozpíná. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Rychletuhnoucí cement 17Kč 14Kč bez DPH ks.

Vysoká pevnost v tlaku a rychlý nárůst pevnosti. Ideální pro vnitřní i vnější použití ve stavbách. Odpovídá pevnostní třídě (CT-C50-F6-A12) podle.


Rychletvrdnoucí cement k ukotvení předmětů a utěsňování lokálních průsaků vody. K upevňování topných těles, zábradlí, kovových mříží, požárních žebříků, dveřních a okenních. Montážní cementová hmota k rychlé opravě – vnější – vnitřní. Také je vhodný pro drobné opravy v betonu. K okamžitému zaizolování provlhlých ploch, pronikajících a prosakujících vod ve sklepích, šachtách, štolách atd.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.

Free Shipping Available. Check Out Cement on eBay. Fill Your Cart With Color today! RYCHLETUHNOUCÍ CEMENTY.


Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Spotřeba cca kg suché směsi pro betonový prvek. Vydatnost rozměru x 40x cm. Pro uchycení elektroinstalace se nepoužívá sádra, ale rychletuhnoucí cement. Sanační omítky neobkládat, netapetovat, jako povrchové úpravy používat pouze.


Portland cement , general-use cement rychletuhnoucí cement. Počátek tuhnutí u silničního portlandského cementu je min. Hlinitanový cement je hydraulické pojivo,.


Rýchlotuhnúci betón je vhodný na použitie všade tam, kde je požadovaný rýchly nástup pevnosti, vysoká priľnavosť k podkladu, zvýšená vodotesnosť a. Sloupkový beton Weber rychletvrdnoucí,. Beton rychletuhnoucí BN kg platné do: 24. KNAUF SCHNELLZEMENT rychletuhnoucí cement 5kg (100) cena za ks.


Těsnící, bobtnající a rychletuhnoucí cement k uzavírání otvorů s vnikající vodou. Smícháním kg SCREEDu-SX s pískem v poměru : až : váh.

RS-shop prodej výrobků a systémů Remmers a Schomburg. QUICK MIX BZ je rychletvrdnoucí pojivo pro kotvení, upevňování, vyrovnávání a jiné montážní práce. Suchou maltovou směs BN lze použít všude tam, kde je potřeba rychlý nárůst pevnosti, vysoká přilnavost k podkladu, zvýšená vodotěsnost a odolnost vůči agresivnímu prostředí (např. síranům).


MAXPLUG je malta z hydraulického cementu s bezprostředním tuhnutím, který okamžitě utěsňuje vyvěrající vodu z trhlin, štěrbin a otvorů vzniklých v betonu nebo v jiných podkladech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения