úterý 29. prosince 2015

Domácí šunka tescoma

Domácí šunka tescoma

Vynikající pro přípravu domácí šunky, s univerzálním teploměrem pro přesnou kontrolu teploty během dušení šunky. Vyrobeno z tepelně odolného plastu a žáruvzd. V nabídce také unikátní poklice k šunkovaru, se kterou připravíte domácí šunku s polovičními náklady na energii.


Domácí šunka tescoma

Vyměňte nezdravé uzeniny za domácí šunku! Konzumní šunka , slanina, párky a salámy jsou karcinogenní (způsobují rakovinu), napsala ve své studii v minulých dnech Světová zdravotnická organizace (WHO). A dokonce uzeniny zařadila do stejně rizikové skupiny jako tabák. Možná vás ta zpráva také vyděsila.


Mimořádný úspěch před nedávnem zaznamenal náš, dnes už legendární, šunkovar PRESTO. Důvod je nasnadě: doma přípravená šunka obsahuje pouze kvalitní maso dle vašeho výběru, sůl, trochu cukru a vody, případně nakládací solící směs. SULC) NEJLEPŠÍ POCHOUTKA K PIVU! TOLIK KOLAGENU POHROMADĚ VÁS POSTAVÍ NA NOHY! Jinak, šunka vždycky pustí vodu, není to na závadu.


Ovšem suchá jak cesta by být neměla. Ale: zase je potřeba si uvědomit, že někteří velkovýrobci dávají do směsí různé přísady, které dokážou v mase udržet co nejvíce vody. Pak dělá šunka dojem šťavnatosti, ovšem za ceny vysokého podílu vody. PRESTO, s teploměrem Šunka je pravidelnou součástí jídelníčku většiny z nás. I když se snažíme kupovat ty nejkvalitnější, s pravou domácí se nedají srovnat.


Recept na domácí vepřovou šunku. I když někteří tvrdí, že domácí výroba šunky je složitá, opak je pravdou. Je to velice jednoduché, máte vlastní produkt a znáte jeho složení, narozdíl od některých kupovaných produktů. Cz tescoma s chuti domácí šunka recepty, které budete milovat. Do formy na domácí šunku vložíme mikrotenový sáček a naplníme ho masovou směsí.


Musíme maso důkladně upěchovat, aby se nám šunka po uvaření nerozpadala. Formu naplníme, uzavřeme a postavíme do vhodné nádoby s vodou. Dbáme, aby voda při vaření nešla přes formu. Vaříme tak, že kg šunky odpovídá hodina. Zapomeňte na sáčky, které musíte vkládat do kovových šunkovarů.


Stáva sa vám často, že stojíte pred regálom údenín a porovnávate, ktorá šunka má vyšší podiel mäsa, menej soli a je najvyššej akosti, a nikto vám s týmto výberom odborne nepomôže? Domáca kuracia šunka s olivami. Tak prečo si svoju vlastnú šunku podľa svojej chuti nevyrobiť? A to najmä v dobe, kedy žijeme „eko“, jeme „bio“ a hlavne si.


Domácí šunka tescoma

Výroba domácí šunky není vůbec složitá, o čemž se můžete přesvědčit po přečtení receptu a při její výrobě doma. Tato forma není drahá, a pokud budete šunku pravidelně. To znamená jemná vůně uzeného a zlatavohnědá barva. Doma připravená šunka obsahuje vámi vybrané kvalitní maso a vámi vybrané suroviny, které si pro přípravu zvolíte.


I proto se stalo trendem připravovat si šunku doma, buď s pomocí šunkovaru nebo pomalého hrnce, avšak šunkovary vám značně usnadní celou práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения