pondělí 1. srpna 2016

Udírna dřevěná

Teploměry, podpalovače, dřevěná štěpka, háčky a mnoho dalšího. Krátké video o naší udírně v plné parádě. Nejtradičnější a jedna z nejstarších metod pro uchování.


Ručně vyráběné dřevěné udírny - seriové - viz. Zakázková výroba přesně dle Vašich potřeb.

Dřevěná udírna musí mít odjímatelnou střechu. Každou udírnu je potřeba důkladně čistit, je jedno, zda je elektrická, plynová anebo v ní topíme dřevem. Samotná dvířka udírny, ať jsou sebevětší, ne vždycky úplně pohodlně stačí. Nejvíce dehtu a sazí se usazuje právě na střeše udírny a právě proto nám.


Jídla připravená v udírně mají jedinečnou výraznou chuť, bez konzervačních látek a jiných prostředků neznámého původu. Kompletní dřevěná domácí udírna včetně topeniště s dvířky a odnímatelnou střechou pro lepší přístup - viz. Nově na silném podstavci - foto č. Mobilní dřevěná udírna s kovovým topeništěm se hodí na zahradu, dvůr, terasu i malá restaurační zařízení.

Zahradní udírna pro výrobu skvělého uzeného masa, ryb, sýrů a také klobás. Do udírny s dostatečně prostornou komorou o rozměrech 5x 5x 8mm, se vejde až kg masa. Stava kostry udírny už zcela závisí na vás a vaší fantazii. Pro obložení základní kostry se hodí smrková prkna a smrkové palubky.


Pro někoho samozřejmost, pro někoho. Inzerát byl odebran z oblíbených. Huge Savings on Fluorescent Tubes. Free Shipping On Orders Over £45!


Možností je hned několik, můžete zvolit třeba OSB desky, s kterými se snadno pracuje, palubky, které budou hezčí nebo obyčejná prkna, která ale nebudou pořádně fungovat. V celém světě je náš národ známý tím, že miluje maso či klobásy z udírny. Avšak pořízení takového zařízení nemusí být zrovna levnou záležitostí – a proto se mnoho milovníků těchto pochutin uchyluje k postavení vlastní udírny. Zlaté české ručičky totiž dokážou postavit prakticky cokoliv, takže se dnes podíváme na stručný návo jak si svépomocí. Výrobek je dodáván bez topeniště.


Domácí udírna na maso a uzeniny - zahradní venkovní udírna dřevěná ze smrkových palubek mm silných. Uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa. Samozřejmě, nikdo vám nebrání postavit si na zahradě klasickou dřevěnou udírnu, jakou mívali naši dědové.

Ale ruku na srdce, troufáte si na to? Stavba dřevěné udírny není až tak jednoduchá věc, jak by se mohlo na první pohled zdá a vyžaduje určitý stupeň manuální zručnosti a. Historická udírna Plzák z Plzně s. V případě dřevěné udírny tvoří udicí komoru jednoduchá bedna. Přístup do ní může být udělaný i shora přes.


Povyšte své grilování na mistrovskou úroveň s domácí udírnou. Voňavé klobásy, delikátní šunka nebo vepřové koleno si v zahradní udírně připravíte přesně podle své chuti. Stačí si jen vybrat tu pravou pro vás. Dokonce není profesionálně udělaná dřevěná udírna ani nijak drahá. Lépe řečeno, na internetu jsou nabízeny dřevěné udírny v různých cenách – některé levné, jiné za cenu přijatelnou.


V naší povaze ale je – udělej si sám. Ono tedy to vracení se úplně nesedí, vyzkoušeli jsme si novou dřevěnou udírnu s topeništěm vedle. Na první letošní podzimní uzení prostě chtělo zkusit něco nového. Konstrukce udírny je klasická.


Topíte v bočním topeništi a do hlavní udící komory vede kouř. Pro výrobu používáme skandinávský smrk o minimální šířce mm. Udírna je vyrobena z kvalitního vysušeného dřeva. Dřevo je kvalitně opracované a při správném zacházení udírna disponuje dlouhou životností.


DŘEVĚNÁ ZAHRADNÍ UDÍRNA. Představujeme Vám naší novinku - dřevěnou zahradní udírnu. Tuhle přírodní udírnu prostě musíte mít na své zahradě!


Udící komora je vyrobena ze surového dřeva, bez nátěru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения