pátek 26. srpna 2016

Froté s pul zátěrem metráž

Jednu stranu tvoří froté smyčka a ze strany druhé je polyuretanový zátěr. Složení: bavlna, polyester a polyuretanový zátěr. Slipová vložka ( froté s PUL zátěrem ) - Bílá, sv. Materiál a údržba: Spodní vrstva je z froté s PUL zátěrem (polyester s polyuretanovým zátěrem ), zesílený střed tvoří vysokogramážní froté. Krásné látky, certifikovaná metráž pro miminka, látka na patchwork, látky na.


Nepremokavá metráž s PU záterom. Bavlněné froté se zátěrem je vhodné na výrobu přebalovacích podložek,. Nepromokavé látky, které nabízíme jsou kočárkovina, pul , pul froté. Vážení zákazníci z důvodů nouzového stavu je většina obchodů v ČR zavřena a tudíž i výdejní pobočky Zásilkovny - zkontrolujte si tedy prosím před objednáním, zda je Vaše pobočka v provozu. Velmi kvalitní jemné froté , 1 bavlna v kombinaci s PU zátěrem na rubové straně.


Toto froté je látka určená především na šití prostěradel a ochranných povlaků. Z vrchné lícové strany je materiál vhodný na ležení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Veškeré nabízené materiály jsou skladem s možností okamžitého odběru. Ceny k nabízeným materiálům, budou dopočítány na základě poptávaného množství.


Látka froté je ze 1 bavlny. Vyznačuje se velmi příjemným povrchem a vysokou nasákavostí. Hodí se na župany, pyžama, ručníky a osušky a mnohé jiné.


Nejsme schopni ovlivnit barevnou kalibraci vašeho monitoru. V nabídce máme také froté s PVC zátěrem. Z lícové strany má klasický froté háček, z té druhé je PUL zátěr, který zajišťuje nepromokavost látky.


Jedná se o froté s polyuretanovým zátěrem - v překladu to znamená, že na lícu najdeme měkoučké froté , z rubu je pogumovaná vrstva. Spodní pogumovaná vrstva je nepropustná, ale jako celek je to vzdušný materiál. Froté s PUL zátěrem v bílé barvě. Odzkoušela jsem, nic se mu nestalo. Jako další novinkou v sortimentu je bílé froté s polyuretanovým zátěrem.


Výborná věc do postýlek našich nejmenších, když přestávají nosit plenky a může se jim stát menší noční nehoda. Také doporučujeme na přebalovací podložky pod miminka. Jemné vložky s nádechem luxusu, které si Vás získají. Díky spodní vrstvě s flísem nebo s froté nekloužou během nošení po spodním prádle a dobře drží na místě. Tato varianta je určena pro denní použit.


PUL v klasické verzi - tedy neprotékací vhodný na normální plenky, tento v měkké verzi, po které se dost lidí poptávalo. Složení: 1 polyester s polyuretanovým zátěrem Šíře: plenkový čtverec 50x47cm, plná šíře 150cm Vzory: viz obrázek. Vážení zákazníci, vzhledem k velkému počtu příchozích objednávek je aktuální termín expedice vaší objednávky - prac. PUL je vhodný na šití svrchních látkových plen, ale i přebalovacích podložek, pytlů na pleny, různých nepromokavých tštiček, chráničů na popruhy. K čemu slouží: Používají se stejně, jako jednorázové, jen je nevyhodíte do koše, ale vyperete.


Doporučujeme jako pojistku ke kalíšku, rovněž je ideální pro první a poslední dny menstruace. Cena je za PUL látku o velikosti 50x47. Možnost střihnout JAKOUKÝKOLIV požadovaný rozměr. FROTÉ SE ZÁTĚREM , MAB trade. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Materiál, který je dobře zadrží tekutiny, avšak propouští páry. Vhodný materiál na dětské podložky, látkové pleny, nepropustná prostěradla, nepropustný pytlíčky.


Yháček - látky, metráž › Látky na pleny. Domů Zboží Zboží prodejce Petra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения