úterý 9. srpna 2016

Hubice k vysavači

Hubice a kartáče k vysavačům. Univerzální hubice k vysavači. Při výměně vysavače lze i nadále používat oblíbenou hubici bez nutnosti kupovat další, což šetří náklady. Bosch BBZ082BD prvotřídně zachycuje prach a je velmi tichá, díky speciálnímu tlumení.


Pro ruční vysavače řady BSH pouze ve spojení s adaptérem. Pokud se vám poničila hubice k vysavači a pozorujete, že se vám špatně vysává, je na čase koupit novou.

Připravili jsme pro vás širokou nabídku univerzálních hubic k vysavačům různých modelů a značek. Užší nástavec má průměr mm - do toho vložíte hubici, šiřší. Vysavačové hadice jsou velmi specifické. I když jejich průměr a madlo můžou být použitelné pro spoustu vysavačů, koncovka, která se vsunuje do vysavače je použitelná pouze pro daný vysavač. Jestli jste chovatelem domácích mazlíčků - jistě víte - jak obtížné může být odstranit jejich stopy z koberců, čalouněného nábytku, nebo polstrování v automobilu.


Malá hubice k vysavači CRP741. S touto malou hubicí můžete čistit i stísněné prostory. Zobrazit všechny výhody.

Automatická hubice k vysavači Lux Intelligence,Lux D820. Kč (~1€) Cena bez DPH. Prachová hubice k vysavači Lux D79 Nilfi.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Originální hubice na čalounění s jemnými k. V seznamu hubic značky Eta je u názvu vždy uveden typ výrobku, pro. Nabízíme kompletní sortiment hubic k vysavačům ETA.


UZAVŘENÍ VÝDEJNÍHO MÍSTA - NOUZOVÝ STAV - EPIDEMIE KORONAVIRU Vážení zákazníci, vezměte prosím na vědomí, že z důvodu nařízení vlády ČR bude VÝDEJNÍ MÍSTO ESHOPU NAHRADNI-DILY-SAMSUNG. Náhradní sací hubice pro bazénový vysavač Spa Vac. Tato standardní hubice k vysavači Philips je určena na koberce i tvrdé podlahy. Umožňuje vysávat v celém domě!


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy. Nástavec pro plovoucí a tvrdou podlahu.


Tato hubice je skvělá k vysávání nečistot z… 1Kč – 2Kč ve obchodech Porovnat ceny.

Sklad 22Kč Sklad Kartáč na pevné podlahy Prak. Podlahová hubice k vysavači ZELMER 4Odyssey s velkými kolečky. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prodám hubici k vysavači Elektrolux, nejlíp asi na náhradní díly, jelikož je ve vnitř něco zlomeného , ale i tak se dá s hubicí vysávat. Nejlíp osobní převzetí jelikož pošta vše prod.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Fakt, že je osazena pravou žíní, je její velkou výhodou, nepoškr. Parketová hubice k vysavači ZELMER s přírodní žíní Parketová hubice s přírodními žíněmi pro vysavače Zelmer je osazená jemným chlupem a určena pro vysávání dřevěných i laminátových podlah, parket, betonu, kachliček, dlažby, linolea.


Sací hubice a nástavec k vysavači za výhodnou cenu Kč. Vhodné pro vysavače jako Lux D82 Intelligence. Nízká hmotnost hubice zajišťuje snadný úklid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения