středa 24. srpna 2016

Ecoffee hrnek

Ecoffee hrnek

V souladu s matkou přírodou a pod dohledem odbornice na alternativní medicínu paní Anety Benediktové pro vás připravujeme léčivé čaje a tinktury z nejrůznějších bylin. Je vytvořen z nejrychleji rostoucí a zároveň nejvíce udržitelné plodiny, z bambusového vlákna. Pro vaši představu o tom, jak bambusový šálek vypadá, působí trošku jako silnější.


Ecoffee Cup neobsahuje BPA ani ftaláty. Je vyroben z rychle rostoucího a udržitelného materiálu - z přírodních bambusových vláken, které při růstu nevyžadují žádné pesticidy ani chemikálie. Je možná potlač na pohár, ale aj na silikón. Objednávky s vlastným brandingom pribúdajú.


Sú to hlavne kaviarne, kde sa bambusové poháre skutočne hodia ako doplnkový tovar a možnosť personalizovať ich im dáva. Bio potraviny, raw foo bezlepkové produkty a ekologická drogerie v Plzni - Bezručova 11. Znovupoužitelné bambusové hrníčky brání produkci zbytečného odpadu. Plně nahrazují jednorázové kelímky na kávu a čaj. Váš oblíbený teplý nápoj si v nich můžete vychutnávat zas a znovu a to celkem stylově.


Díky tomu je hrnek biologicky rozložitelný a výrobní proces spotřebuje méně energie než při. Jelikož jsou opatřeny kaučukovým víčkem, tyto nápoje v nich vydrží déle teplé nežli v klasickém papírovém kelímku nebo keramickém hrníčku. Hrnek je vhodný i pro děti od let! Ekologický stylový hrnek na čaj nebo kávu.


UPOZORNĚNÍ: Barevné provedení kelímku se může mírně lišit. Jejich základem je přirozeně organické bambusové vlákno, kelímky se proto obejdou bez BPA, ftalátů a neobsahují žádné petrochemické plasty. Designově vychytaný hrnek vyrobený z bambusových vláken, kukuřičného škrobu a pryskyřice se silikono.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na našich stránkách najdete široký výběr termohrnků. Tím však nabídka nekončí. Podívejte se na další designové výrobky jako jsou konvice, termosky a další.


Používáním tohoto hrnku namísto jednorázových papírových či. Voľné pracovné miesta a ponuky spoločnosti e-coffee , s. Za razliko od ostalih lončkov za ponovno uporabo. Je ideálním a věrným společníkem jak pro každodenní užívání tak i na cestách. Limitovaná edice William Morris: William Morris je považován za jednu z nejvýznamnějších kulturních osobností viktoriánské Británie. Loveramics je porcelán vytvořený s vášní a láskou.


Sada 6x hrnek louka, barevné vnitřky. Informace Doprava a způsoby platby Obchodní podmínky. Vybírejte si Hrnky a šálky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Bambus je nejrychleji rostoucí rostlina a jeho využití je tak velmi široké a zároveň šetrné k přírodě.


Na výrobu silikonového víčka použili kaučuk, takže celý hrneček je biologicky rozložitelný. Je zcela bez BPA, ftalátů a neobsahuje ani plast. Je lehký a můžete ho dát klidně i do myčky.


Na výběr máte z těch nejrůznějších vzorů. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения