úterý 2. srpna 2016

Papírové krabice na míru

V aplikaci Packhelp si lehce navrhnete obaly na míru. Doprava zdarma Objednávky od ks. Zkrátka vám vyrobíme krabice na míru přesně tak, jak si budete přát. Krabice na víno s potiskem. Kartonové krabice s rukojetí.


Papírové krabice na míru

Hedvábný papír s potiskem. Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Tvar, velikost, barva, potisk - vše záleží jen na vás! Na míru pro vás vyrobíme jakékoli papírové krabice.


Zvolte pro své výrobky spolehlivou ochranu na míru. Nabízíme kartonové obaly a krabice všech konstrukcí dle katalogu FEFCO nebo individuální řešení obalů na míru. Využijte našeho kompletního servisu.


Vyrobíme vám krabici nebo produkt z lepenky na míru a zároveň potiskneme motivy či logem dle vašeho přání. Tiskneme na digitální tiskárně v kvalitě fotografie. Není potřeba vyrábět a platit tiskový štoček ani nasvícení síta, čili nevznikají dodatečné náklady. Pro firmy nabízíme archivační krabice , pro uchování papírových dokumentů a šanonů v různých standardních formátech A A A5. Na objednávku Vám také vyrobit krabice na míru s vlastním potiskem, speciální krabice s fixací vašich produktů nebo již vyzkoušených přepravních krabic na víno s vaším potiskem.


Praktická a moderní krabice na ležato v kombinaci s možností upravit si rozměry a šíři lepenky na míru dává obrovské možnosti využití, kdy omezením je primárně vaše představivost. Pokud budete chtít v krabici posílat vaše zásilky klientům vašeho eshopu nebo jen zakládat dokumenty do vaší kartotéky – všude tam. Každý z nás jistě zažil situaci, kdy potřeboval krabice na stěhování a úložné krabice k uklizení věcí na půdu či do sklepa.


Jak říká klasik: „Odborná práce patří odborníkům“. Stejně tak i na prodej krabic existuje specialista, který nabízí papírové obaly na míru za perfektní ceny. Specialista na papírové.


Cena výroby krabic na míru se odvíjí od více faktorů. Především je to počet vyrobených krabic na míru , pak jejich rozměr, typ lepenky, potisk, perforace nebo výseky. To vše se promítá do nákladnosti výroby krabic na míru.


Připravíme krabice na míru s potiskem vašeho loga či textu! Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Zhotovíme pro Vás krabice , lepicí pásky, tašky nebo obálky na míru za extra výhodné ceny, které účinně prezentují Vaši firmu a kreativně propagují Vaši značku! Jsme menší kartonážní společnost s mnohaletou zkušeností v oboru, zabývající se zakázkovou výrobou krabic a obalů dle požadavků zákazníků.


Za dobu trvání firmy získali naši pracovníci bohaté zkušenosti a tvoří kvalitní tým, který je Vám vždy k dispozici. Prezentujte svůj produkt stylově. Dárkové krabicky zlepší vaši prezentaci a zdvihnou prodeje. Papírové tašky skladem i na zakázku Tašky bez tisku expedujeme okamžitě, skladové tašky s tiskem už od jednoho týdne, expresně i dříve a zakázkově vyráběné tašky na míru pak od dvou týdnů.


Papírové krabice na míru

V tomto videu vám ukážeme, jak jednoduše lze přizpůsobit papírovou krabici na míru vašeho výrobku. Ve videu testujeme výrobu krabice na klasický koupelnový ž. Pokud vám nevyhovují rozměry krabic, které nenaleznete na našem e-shopu, a poptáváte krabice o speciálních rozměrech, můžeme pro vás vytvořit kartonové krabice na míru. Obaly lze vyrábět v malých.


Výběr správné kartonové krabice probíhá v první řadě na základě rozměru a charakteru baleného obsahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения