úterý 23. srpna 2016

Podstavec pod pc skříň

Vyroben z nejkvalitnějších materiálů. Dřevotříska je stlačena na nejsilnější možnou hustotu E1. Možnost nastavení šířky od 1do 2mm. Mobilitu zajišťují plastová kolečka, která jsou opatřená brzdou. Boky podstavce jsou chráněné pěnovou vložkou.


I práce na PC může být pohodlná S naším podstavcem pod monitor AlzaErgo Riser ER130WBD bude práce na počítači pohodlnější a zdravější – díky umístění obrazovky ve výšce očí se již nebudete muset obávat bolestí zad a. PC skříní, univerzálně nastavitelný. Tak jednoduchá pomůcka, jakou je podstavec pod monitor, vám může od těchto obtíží rychle pomoci. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Podložka pod notebook umožňuje umístit obrazovku notebooku ve vhodné výšce a předejít problémům spojeným s nevhodným držením těla, např. Stojan pod notebook je vhodný pro každého, kdo dlouhodobě pracuje s notebookem na jednom místě, a to buď samostatně nebo s přídavným LCD monitorem.


Univerzální hliníkový podstavec pod monitor Desire s USB portom, zlatý. Kvalitní podstavce pod monitor FELLOWES, držáky na telefon SKLADEM. Bohatý výběr stojanů a podložek pod notebook od značek Logitech, Sony,. Tuto výsadu nabízí také podstavec pod počítač, který díky kolečkům můžete snadno přemístit podle toho, jak zrovna potřebujete.


Zjednoduší prácu s monitorom, um. V případě, že máte v kanceláři také tiskárnu nebo fax, může pro Vás být užitečný podstavec se zásuvkami. Nižší zásuvka s držákem pro klávesnici zajistí více prostoru.


Lidé, kteří pracují formou home office, jistě ocení podstavce pod notebooky. K držáku jsou přibaleny pryžové dorážky, aby nedrnčely bočnice PC o plastový držák a aby nedošlo k jeho poškrábání. Prostor pod podstavcem je vytvořen tak, aby se pod něj vešel papír velikosti Anebo A3. Praktické využitie podstavca rozširuje držiak na telefón či tablet, výsuvný šuflíček a priestor pod podstavcom je určený na dokumenty.


Slouží jako šikovný úložný prostor. Podstavec je vhodný pro všechny typy monitorů. Nabízíme podstavce pod monitor v bílé, černé, béžové, hnědé, stříbrné a růžové barvě a velikostech 1 a cm. Jednoduchý, hezký, funkční a cenově výhodný podstavec pod monitor.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Držáky, podstavce a stojany, miXton. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Váš partner nejen ve výpočetní technice.


Kč: Recyklační poplatek: bez DPH: 1. Elegantní a praktický podstavec pod televizory nebo monitory. Nejenže díky němu bude vaše televize umístěna v ideální výšce pro vaše oči, ale získáte také další plochu pro veškeré její příslušenství. Sestaveno z vysoce kvalitních hliníkových trubek a desky z bezpečnostního tvrzeného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения