úterý 9. srpna 2016

Informační systémy budov

Potřebujete nasměrovat lidi? Vyrábíme směrové štíty, cedule s názvy, cedule na dveře, propagační štítky, orientační tabule a další. Na chodbách by neměly chybět různé cedulky s piktogramy označující provozní a jiné místnosti, jako jsou WC, kuchyňky, archivy, zasedací místnosti apod. Dále to jsou požární řády a směrnice, nouzové úniky a jiné bezpečnostní tabulky, vitríny, úřední desky, nástěnky, výměnné rámečky na různé informace a jiné informační cedule atd.


Informační systémy budov

Navrhujeme informační značení, realizujeme orientační systémy budov. Hlavní strana Novinky Kontakty VYHLEDÁVÁNÍ Realizujeme informační a reklamní značení, vyrábíme orientační systémy budov , světelné nápisy a loga – Blansko, Brno. Značení u vstupů do budov. Orientační a informační systémy budov a firem.


S naší firmou můžete svým zákazníkům velice spříjemnit orientaci ve vaší firmě. Vhodně použitý orientační systém zajisté zlepší image vaší firmy. Sortiment prvků značení interiérů budov ALUSIGN, celohliníkový informační modulový systém SPANDEX SLIM SLATZ zahrnující stolní jmenovky, označení vstupů, dveřní tabulky, navigační cedule, piktogramy, centrální panely nebo reklamní a informační tabule, gravírované a skleněné. Naše orientační systémy zároveň zaručují vizuální, grafickou i materiálovou návaznost např. Na první pohled musí být zřejmé, že veškeré orientační, navigační i informační cedule a cedulky jsou od jednoho.


Externí informační systémy mají velmi vysokou odolností vůči povětrnostním vlivům a barevnou stálost. Používají se zejména na označení jednotlivých budov a jejich vchodů. Přehledné uspořádání a nadčasový design by neměl.


V exteriéru se s našimi orientačními systémy můžete setkat například v blízkosti dopravních komunikací a parkovišť, v parcích, v areálech nemocnic a jiných veřejných budov. Technické zařízení budov. Průmyslová automatizace. Education, science and research.


Informační a komunikační systémy. WWW prezentace a eshopy. Připravíme Vám prezentaci firmy nebo i eshop. Dodáme i technické zařízení budov jako je Voda, plyn a topení.


Nikoliv však v IT, nýbrž v jakékoliv budově. Dodáváme IS například do obchodních center, veřejných budov , hotelů, restaurací. Rádi pomůžeme i vašim zákazníkům, aby vás našli. Vyvíjíme informační systémy a podniková řešení a míru. Nabízíme širokou škálu možností.


Dodáváme kompletní interiérové informační systémy budov a provozů, školy, firmy, úřady. Samostatné štítky nebo modulové systémy složené z hliníkových profilů a výměnných vsuvek. Zabýváme se výrobou všech druhů světelných i nesvětelných reklam. Zachováváme vlastní výrobu tradiční a stále populární neonové reklamy, ale také sledujeme moderní trendy v oboru, mezi které patří například využívání LED technologie, jejíž předností je především větší zářivost, levnější provoz a šetrnost vůči životnímu prostředí, nebo výroba.


Pokud se vlastník bytového domu rozhodne pro provoz kamerového systému se záměrem ochránit svá práva, jistě pro to musí nalézt tzv. Firemní informační systém KARAT je vhodný pro maloobchody, velkoobchody i specifické druhy prodeje. Usnadňuje komunikaci, řízení a manažerské rozhodování. Je mimořádně užitečný pro optimalizaci a zrychlení logistiky.


Podívejte se, jak informační systém podniku podporuje procesy nákupu, distribuce a prodeje zboží. Navigační a orientační systémy. Označení kanceláří, toalet, technických místností - užitných prostor.


Vybavení informační , orientační systémy také reklamní tabule, vývěsní štíty, cedule, gravírování, poutače, digital signage. SYSTÉMY INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE DOPRAVNÍ SYSTÉMY OSVĚTLENÍ TECHNICKÉ ZAŘÍZENÍ BUDOV KAMEROVÉ SYSTÉMY PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE ELTODO, a. Metropolitní síť Olomouc s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения