čtvrtek 4. srpna 2016

Konzolové regály bazar

Skladové regály v provedení - pevné, policové, konzolové a pojízdné regály , mostové jeřáby, patrové sklady, kovový nábytek. Nabízíme regálové systémy Regály konzolové - stromečkové k využití skladování dlouhých nebo deskových materiálů. Konzolové regály ATLAS ST jednostranné s rozdielnou dĺžkou ramien. Prodam regaly s velmi dobou unosnosti 2kg na polici. Regay jsou pouzite z vyroby.


Drevotriskova deska a je spinava nelze vycistit, resil jsme to oblepenim cistou folii. Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas.


Obchodní regály jsou systémy, které jsou variabilní k požadavkům na skladování velkého spektra prodávaného sortimentu. NOVÉ REGÁLY ZA BAZAROVÉ CENY. Hledáte nové regály , použité regály nebo bazarové regály ? Nekupujte je z druhé ruky, chtějte nové regály za bazarové ceny. Na e-shopu Bazaroveregaly. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dům a zahrada - Kovove regaly bazar. Vybírejte z inzerátů. Ich prednosťou je vysoká nosnosť a ľahký prístup s manipulačnou technikou. Stroje - Konzolove regaly bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie.


Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. S bazarovými regály ušetříte – použité regály ve skvělé kvalitě za výhodnou cenu. Top kvalita použitých regálů – důkladná kontrola kvality, funkčnosti a vzhledu při výkupu.


Garance několikaměsíční záruky – na použité regály se vztahuje min. Skladové vybavení, policové regály s velkoplošným zatížením, regály policové, regály stavebnicové, bezšroubové regály , univerzální policové regály , speciální regály pro skladování disků a pneumatik, spádové regály , víceúčelové regály. Regály jsou vyráběny z kovu oceli s povrchovou úpravou zinkováním nebo žárovým zinkováním. Náhradní díly, kola a příslušenstv í 4. Ostatní věci do domácnosti 2. Pokud jde o nosnost a rozměry konzolových regálů, jsou projektovány na míru podle potřeb zákazníka. Ve spojení s ocelovými rošty se však konzolové regály stávají i velice flexibilním pomocníkem pro skladování nestejnoměrného zboží a to především v případě kde se sortiment a typ zboží průběžně mění.


Možno použiť ako základný konzolový regál alebo ako prístavné konzolové regály. Nový, zákazník neodobral. Konzolový regál je zhotoven z válcovaných ocelových profilů svařovaných za tepla. Povrchová úprava konzolových regálů je provedena opískováním a následně lakováním.


Regály nerezové – tyto regály oceníme hlavně v oblasti gastronomie. Police u těchto regálů mohou být plastové, roštové i plné s nerezovým plechem. Tyto regály si můžeme nechat upravit dle vlastních potřeb. Kovové regály a regálové systémy na klíč V základu se jedná o variabilní systémy složené z polic a rámů, které slouží ke skladování různých druhů skladových jednotek.


Regálové systémy mohou být ve stacionárním nebo posuvném provedení. Prodám regály , co máme na firmě, ale již nevyužijeme. Vhodné do skladu, sklepa či garáže. Jedná se o kvalitnější regály než v Obi, Kaufland.


Bezšroubová montáž - nosníky se zasunou do stojen, poklepem dorazí díly do kón. Výroba nestandardních řešení. Zaměřujeme se hlavně na ocelové konstrukce a jejich součásti, podvozky k mobilním regálům, pracovní stoly a jiné výrobky určené do skladových a výrobních provozů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения