pátek 12. srpna 2016

Barmanský kurz praha

Jsem ráda, že jsem si vybrala barmanský kurz právě od Stars of the bars. Skvělá atmosféra, zkušení lektoři. Dozvěděla jsem se spoustu nových informací a naučila se namíchat několik koktejlů. Základní barmanský kurz je intenzivní 5denní, každý den je zahájen v 8. Barmanské kurzy vedou profesionální barmani.


Intenzivní barmanský kurz , který vás připraví za bar a vybaví vás praxí a znalostmi, bez kterých se neobejdete. Efektivně vás naučíme vše potřebné, co musí každý správný barman umět a znát a provedeme vás vším, pro dobrého barmana na začátku profesní kariéry zcela nezbytným. Přidáme rady a tipy, které vás. Naše certifikované a akreditované barmanské, baristické a kvalifikační kurzy nejsou jen informativní, naopak. Klienti Barového institutu vyžadují kvalitu a patří vždy k těm nejlepším v oboru.


Platnost poukazu je měsíců a obdarovaný si vybírá z vypsaných termínů, kdy zážitek absolvuje. V případě jakýchkoliv dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat. Profesionální barmanský kurz je určen pro všechny. Mimo barmanské kurzy zpestří Váš večírek naše barmanská show. Chuť není úplně perfektní a zdobení raději přeskakuje?


Možná je to tím, že zatím zkrátka nemá ty správné informace, náčiní nebo zkušenosti. To všechno může získat, když mu dáte barmanský kurz jako dárek. Zkušení profesionálové mu prozradí tajemství těch nejlepších drinků. Věřte, že to není jenom o tom. Kč Cena je jednotná pro všechny zájemce a zahrnuje studijní materiály, provozní režii, spotřebu surovin, certificate 1. Pokud jste ještě neabsolvovali žádný barmanský kurz , vyberte si některý ze základních.


Pokud si jako základní kurz vyberete Euro kurz , můžete se rovnou zapsat i na některý z navazujících pokročilých kurzů. Kurz bude ukončen v 17:00. Tento barmanský kurz z vás profesionálního barmana neudělá! Něco takového potřebuje více času a práce.


Rozhodně však už nebudete běžný nebarmanský smrtelník a vaši přátelé na večírcích budou koukat. Naučí se míchat drinky, nebo připravit perfektní kávu. Vítaní sú aj začiatočníci, ktorí sa ešte s prácou barmana nestretli, no chceli by rozšíriť svoje obzory a zručnosti za barovým pultom.


Může pak okouzlovat svým umem příbuzné a známé a stát se hvězdou každé party. Jednodenní barmanský kurz trvá zhruba – hodin a je doslova nabitý informacemi. Během kurzu se nadšenec seznámí s barmanským vybavením, naučí se základy zbožíznalství, procvičí si základní postupy pro přípravu koktejlů a také. V průběhu necelých hodin se lehce seznámíte s historií nápojové gastronomie a jejího použití pro různé kategorie drinků. Následně se přesunete za bar, kde začne ta správná zábava - začnete si míchat vlastní drinky dle zvoleného tématu.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma barmanský kurz. Ušetříte tak čas i peníze. Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a doporučujeme jen to nejlepší. Minimální počet na kurzu je os.


Cena kurzu zahrnuje kvalifikovaného barmana lektora, alkohol, veškeré ingredience potřebné na míchání cocktailů, nealkoholické nápoje, malé občerstvení pro účastníky kurzu, malý dárek jako pozornost pro domácí. Flair Bartending kurz I. Praze vám pomůže dotáhnout nedostatky a naučíte se hodně nového. Zážitkový barmanský kurz. Degustace dominikánských rumů. Jazzový koncert s degustací špičkových lihovin.


Davidem Švábenským v prostorách školy, odborné učebně stolničení, která je. Tipy a triky zkušených barmanů první kategorie. Nejoblíbenější značky a produkty. Speciality, které nejsou běžně v distribuci. Nové trendy, kterými dnes žijí insideři a zítra budou pulsovat nejen českou barovou scénou.


Ochutnejte z pod pokličky toho nejlepšího ze světové nápojové. Organizujeme barmanský a baristický kurz. Prenajímame bary a zabezpečujeme barový catering, miešané nápoje a či ochutnávky whisky, rumov a cognacov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения