pátek 19. srpna 2016

Dopravníky sypkých materiálů

Dopravníky jsou strojní zařízení k plynulé dopravě sypkých nebo kusových materiálů na vzdálenost několika metrů až kilometrů. K nakládce nebo vykládce není potřebné zařízení zastavovat, k vrácení prázdného dopravního prostředku není potřeba žádného času. D) Šnekové dopravníky jsou určeny pro vodorovnou, šikmou nebo svislou dopravu suchých sypkých materiálů. D dodáváme v provedení trubkovém i žlabovém. Modulární (stavebnicová) konfigurace dopravníku je volena s ohledem na dopravovaný materiál, jeho vlastnosti a provozní podmínky.


Pásové dopravníky slouží k dopravě sypkých materiálů i kusových břemen. Pro strmou dopravu sypkých materiálů v provedení s žebrovaným pásem ( sklon až 30o ). Provedení - plně kapotované, reverzní,. Obsahem této diplomové práce je problematika dopravy, manipulace a dávkování sypkých hmot.


Dopravníky s bočními vlnovci a příčkami - umožňují vysoce efektivní kombinaci vodorovné, šikmé a svislé dopravy sypkých materiálů. Dvojitý pásový dopravník Šnekové dopravníky Tyto dopravníky jsou používány pro dopravu sypkých nelepivých materiálů ve vodorovném směru nebo ve sklonu – běžně do 30°. Modulární pásové dopravníky jsou převážně určeny pro použití k přepravě jak kusových předmětů, tak i sypkých a jiných drobných materiálů. Velký prostor pro využití v potravinářském průmyslu při zpracování zeleniny a ostatních surovin. NEKOVÉ DOPRAVNÍKY trubkové i žlabové: Šnekový dopravník ADAPT je vhodný pro vodorovnou nebo šikmou dopravu sypkých materiálů , provedení černé tř.


Vyrábíme šnekové dopravníky. Slouží k dopravě sypkých nebo kusových materiálů ve vodorovné nebo šikmém směru. Hlavní částí jsou vozíky tažené řetězem nebo lanem po nosné dráze tvořící okruh. Materiál je umístěn na závěsném zařízení.


TRAMCO – ŘETĚZOVÝ DOPRAVNÍK PRO DOPRAVU SYPKÝCH MATERIÁLŮ 1. Dopravníky Dopravní zařízení určené k dopravě nebo plynulému zásobování dílen a pracovišť polotovary, výrobky nebo součástmi pro montáž, případně dopravě sypkých materiálů. Trubkové řetězové dopravníky mohou být tedy nasazeny rovněž v čistírnách odpadních vod pro přepravu těžkých kalů či ve spalovnách tuhých odpadů. Závitovkové (ZD) - Závitovkový dopravník sa používa na dopravu sypkých materiálov ako zrno, šroty, kŕmne zmesi, cement, cementová krupica, kaolín, piesok a pod.


Dopravníky sypkých materiálů

Pracuje ako samostatné dopravné zariadenie, alebo tiež ako príslušenstvo strojov a technologických liniek. Efektivně řešíme problematiku průchodnosti materiálů a zamezení kleneb. Nabízíme obsáhlou skupinu produktů a technologií pro zlepšení průchodnosti materiálů a zamezení kleneb – vzduchová děla, lineární vzduchové vibrátory, elektrické, motorové či rotační vzduchové vibrátory a speciální produkty navržené pro nákladní automobily. Tento způsob je vhodný pro dopravu z malých násypkek, pytlů nebo sudů, za účelem doplňování materiálů do výrobních zařízení nebo míchačů.


Prodej pásových dopravníků, zvedacích a překlápěcích zařízení, manipulátorů, pásových, můstkových, jeřábových a zásobníkových vah, pytlovací linky a podobně. Firma Dusla opravuje a vyrábí mobilní i stacionární zařízení sloužící k přepravě a dopravě surovin a materiálů i přísunu a přesunu hmot a technických a technologických zařízení v rámci výrobních postupů používaných zejména v průmyslu, v dopravě a ve stavebnictví. Používá se zejména v strojírenství pro mezioperační dopravu. Mezi nejčastěji dopravované materiály patří cement, sádrovec, ruda, umělá hnojiva, uhlí, dřevěné štěpky, zrniny atd.


Dopravníky sypkých materiálů

Doprava na Slovensko 8Kč Šnekové dopravníky jsou přenosné, určená pro šikmý i vodorovný transport (dopravu) sypkých materiálů , především zrna obilnin a jiných rostlin nebo jiných podobných organických materiálů. Konstrukce dopravníků umožňuje jejich použití v různých odvětvích průmyslu a zemědělství. Vibrační dopravníky jsou určeny pro šetrnou horizontální dopravu sypkých , zrnitých a kusových materiálů. Standardně jsou poháněny příložnými elektrickými vibrátory.


Používají se rovněž k dopravě alternativních paliv a materiálů se zvýšenou teplotou. Spoločnost vyrábí tyto dopravníky v různých délkách s průměrem dopravní roury 1mm. Korečkový dopravník je určen k přemístění zásadně nelepkavých a nepřilnavých materiálů. Je vhodný pro dopravu sypkých , zrnitých, práškových nebo drobně kusových látek dle účelu využití, a to bez nutnosti použití přesypů.


Korečkové dopravníky tak lze využít v různých odvětvích a provozech. Dopravují všechny druhy sypkých materiálů a olejniny. Je nevhodný pro lehké materiály (travní semena). Jsou mobilní, flexibilní, vysoce spolehlivé, bezúdržbové. Instalace stroje je velice snadná, stejně jako instalace dalších doplňků (potrubí).


Pohon je možný elektricky, nebo traktorem. Rredukce se přišroubuje pomocí Mšroubu na původní vyustění viz obrázek vpravo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения