čtvrtek 11. srpna 2016

Ruční mytí aut praha 4

Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze! Vítejte v cleanstyle. Jsme premium ruční mytí a detailingové centrum na Praze 4. S profesionální péčí se staráme o vaše auto a navracíme mu opět styl a nový vz.


Profesionální služby v Praze za skvělé ceny, naše dlouholeté zkušenosti vám zaručí spokojenost.

Pneuservis, autoservis i ruční mytí aut právě pro vás. Provádím ruční mytí a čištění automobilů či voskování karoserií a tepování interiérů. Dále provádím ošetření kožených sedadel, pneumatiky, mezidveřních prostor a vnitřních i vnějších plastů. Provozuji autoservis a pneuservis s nabídkou přípravy vozů na.


Za bezkonkurenční ceny nabízíme širokou škálu mycích a konzervačních programů pro Váš automobil, používáme výhradně kvalitní švýcarské prostředky od společnosti RIWAX. Tyto prostředky využívají nanotechnologií pro prodloužení intervalu opakování ošetření a jsou šetrné k životnímu prostředí. RUČNÍ MYTÍ VOZIDEL VE WELLNESS HOTELU STEP.


V areálu Wellness hotelu Step je veřejnosti k dispozici profesionální ruční mytí osobních automobilů.

Ruční mytí a celková péče o vozid. Během mytí a čištění vozidla není účtováno parkovné, proto se v kombinaci s bohatým sportovním a wellness vyžitím hotelu Step stala myčka oblíbeným místem jak pro. Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět.


To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Automyčka Collection, již na pobočkách v Praze. NC Eden, BB Centrum Brumlovka, OC Stromovka, Centrum Vinice. Pro každého, kdo chce pro svůj vůz něco více.


Buďte informováni jako první, zašleme vám e-mail, když BAUWASH- ruční mytí aut Praha zveřejní novinky a akce. Profesionální 3-fázové ruční mytí (bezkontaktní umytí - ruční mytí a odstranění zbytků hmyzu - vysušení), čištění disků kol, odstranění asfaltových a jiných nečistot z laku karosérie, impregnace a ošetření pneu do původního vzhledu, ošetření a renovace venkovních plastů. V rámci prevence můžete využít novou službu - dezinfekci interiéru vozu ozónováním! Pobočka Praha - Budějovická.


Od samotného mytí exteriéru přes mytí interiéru až po kompletní mytí. Používáme výhradně moderní. Kromě mytí auta provádíme také čištění interiéru včetně čištění autosedaček a čalounění.


Našich služeb můžete využít nejen po celé Praze, ale nabízíme ruční mytí aut také na Ostravsku a postupně i po celé ČR.

Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. Při využití programů , získáte BOD do sbírací karty. Ceník najdete také zde ve ve formátu PDF. Níže uvedené ceny jsou bez DPH.


WASHplus - KONGRESOVÉ CENTRUM ( Praha - Nusle) ruční mytí a čištění aut. Než si nakoupíte váš vůz vyčistíme. Našim cílem je poskytovat na profesionální úrovni co nejširší spektrum ručního mytí aut a dalších autokosmetických služeb.


Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения