středa 10. srpna 2016

Půjčení tesly

Zapůjčení Tesly funguje stejně jako zapůjčení jakéhokoliv jiného vozu. Vzhledem k hodnotě tohoto unikátního vozu je ovšem nutné počítat s vyšší vratnou kaucí. Pokud si Teslu půjčujete prvně, je potřeba také počítat s minutama až hodinou na důkladné vysvětlení všech funkcí a ovládaní vozu. Skvělé , řízení Tesly je jedinečný zážitek.


Tento zážitek byl dar od mé přítelkyně k narozeninám, teď jí musím přimět k tomu, abych k dalším narozeninám dostal Teslu jen pro sebe a na trvalo :D :D :D. Mohu všem doporučit, domluva s majitelem byla také skvělá, plně se přizpůsobil. Nejčastější dotazy (FAQ) S jakým vozem pojedeme? Dušan Doležal na Svezte se Teslou - pronájem i půjčení auta budoucnosti Doporučuji den s Teslou Dnes 8. EV, ale elektromobilitou reálně nepolíbený ropák, možnost testování Tesly model 3! První Tesly jsou u svých majitelů. Jak jsme před nedávnem avízovali, už nemusíte čekat zbytečně dlouho a můžete si u nás objednat Teslu Model 3. Zážitková jízda Teslou,.


Stačí jen zadat čas výpůjčky, a pak si pro auto přijet. V našem případě se ovšem toto ukázalo jako oříšek. K půjčení Tesly jsme si totiž vybrali sváteční víken kdy si celá země připomínala sté výročí založení samostatného státu. Součástí servisu společnosti RentPoint je zároveň půjčovna luxusních limuzín, která se právě nyní rozrostla o dva elektromobily Tesla Model S. Model S 70D v černé barvě s pohonem všech kol disponuje dvěmi elektromotory o výkonu 3koní a dojezdem 4kilometrů na plné nabití. Muzeum Nikoly Tesly Největší Srb (i když se narodil v dnešním Chorvatsku) Nikola Tesla je v zemi všudypřítomný – na letišti, na bankovkách, v ulicích.


Návštěvu jeho muzea byste tedy neměli vynechat. Proto nás napadlo zavést nový firemní benefit v podobě půjčení Tesly Modelu X na celý den zcela zdarma. Tento benefit bude založený na počtu splnění nových certifikací za jedno kvartální období a samozřejmě zaměstnanec s největším množstvím certifikací vyhrává zapůjčení vozu Tesla Model X. Zjistěte překvapující možnosti, jak a kde snadno a rychle koupíte online dividendové akcie od dolaru. Majitel Tesly byl vstřícný, příjemný a bylo vidět, že o autě ví maximum informací. Jízda sama o sobě asi nepotřebuje komentář.


Jediná nevýhoda byla, že jízda utekla tak rychle a máte po ní neskutečnou potřebu si Teslu sami zakoupit. Takže určitě doporučuji všem, kteří. Do Česka v nejbližší době dorazí další exemplář nejsilnějšího modelu americké společnosti Tesla s označením S P85D. Elektromobil, který je v této chvíli na cestě ze zahraničí, zakoupila zlínská společnost Trend Park pro svoji půjčovnu. Vrcholnou verzi Tesly tak budou moci v nejbližší době vyzkoušet všichni čeští fanoušci elektromobility.


Otevřete s námi bránu k energetické nezávislosti a staňte se součástí udržitelné budoucnosti už dnes. Jsme zavedenou společností na trhu s inovativními technologiemi zabývající se využitím čisté energie a elektromobilitou. Pokud ano, není nic jednoduššího, než autopůjčovnu GoForFree kontaktovat a domluvit se. Pokud znáte někoho ve svém okolí, kdo by si něco podobného užil, máte možnost darovat voucher Tesla.


Ten se stane velmi zajímavým dárkem, kterým rozhodně potěšíte. A protože se blíží Vánoce, můžete ho. SPZ: RPTESLA, pujcoval svoji Teslu jako sluzbu. Lec se zda, ze bud ma plny kalendar, nebo nevim, ale rezervace udelat nejdou.


U přední nápravy pracuje elektromotor o výkonu 1kW. V součtu tak výkon této Tesly činí úctyhodných 5kW a točivý moment dosahuje těžko představitelných 9N. Při půjčení auta je také dobré být obezřetnější a dodržovat veškeré předpisy. Pokuty, které totiž neudělí strážník na místě, bude v podstatě vymáhat půjčovna po řidiči. Automoto zážitky patří k těm nejoblíbenějším dárkům pro muže.


Má raději, když ho nadupaný sporťák (třeba Lambo, Ferrari nebo Mustang) za paráááádního zvuku zrychlením zatlačí do sedačky, anebo když projíždí zdánlivě nepřekonatelný terén v hummeru nebo tanku a bláto lítá všude kolem? Máme tohle všechno a ještě víc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения