pondělí 29. srpna 2016

Automyčka ostrava

Vážení motoristé, představujeme Vám další naši myčku. Jde o samoobslužnou bezkontaktní myčku. Tyto myčky aut jsou jedny z nejpopulárnějších.


Environmentální management – ekologický provoz. Mezi hlavní výhody patří jednoduchá obsluha, používaní pouze čisté vody, reverzní osmóza, auto není třeba osušovat a další. Ruční mytí a čištění automobilů automyčka Autowax Ostrava.

Profesionální renovace světlometů pro Vaše vozidlo. Potřebujete probudit vaše auto opět k životu a zbavit jej nánosů nečistot? Hledáte profesionální čištění, díky kterému se nebudete muset o nic starat? S profesionálním čištěním, moderní technologií a přípravky bude vaše vozidlo zase jako nové.


Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Poukaz má platnost měsíců.


Zakoupit jej můžete na libovolnou částku, nebo na libovolné programy. Slevy a výhody pro věrné zákazníky.

Ostrava za nejnižší ceny, přesto v té nejvyšší kvalitě. Komplexní mokré a suché programy. Nabízíme celkové čištění vozidel včetně interiéru, mytí vozu a motoru. Oproti klasickému mytí v dnešních kartáčových myčkách, kdy Váš vůz vyjíždí z myčky nekvalitně umytý a po pár mycích cyklech se přestává Váš vůz lesknout a později se objevují pravidelné kruhové škrábance na laku karoserie a tím ztrácí Váš.


Pokud navštívíte automyčky Ostrava mytí motorů, jistě se přidáte k našim spokojeným zákazníkům také vy. Automyčky v Ostravě-město a okolí. Od ručního mytí po All inclusive. Královské čištění - Poskytujeme ruční mytí aut podle Vašich představ!


Webové stránky nejsou k dispozici. Ten správný DRIVE pro vaše auto. Extra Drive je prémiové palivo se stálou kvalitou a užitkovými vlastnostmi přizpůsobenými požadavkům tradičních karburátorových motorů, nejmodernějších zážehových motorů s přímým vstřikováním i přeplňovaných motorů. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Je krásný pocit, sednout si do provoněného čistého interiéru svého vozu, nadechnout se a mít pocit, že je Váš vůz opět jako nový. Nově nabízíme pernamentky na mytí vozidla s voskem a sušením. Předplaťte si mytí dopředu a jedno dostanete zdarma.


Ušetříte tak tím 240Kč nebo 290Kč dle typu vozidla. Naše bezkontaktní automyčka je v provozu hodin denně. Vyberte si ze stoprocentně spolehlivého seznamu automyček v celé České republice.

Výběrem této služby dosáhnete kompletního vyčištění interiéru od hrany dveří směrem dovnitř, a k tomu umytí a vysušení vozu a ošetření laku tekutým voskem s následným rozleštěním. Jste firma a potřebujete umýt, vyčistit a naleštit vaše firemní dodávky? Provádíme ruční mytí a leštění dodávkových aut, čištění interiérů, kabin i nákladových ploch.


V OC Futurum, Nová Karolina a Eurovea. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Uvedená cena je počítána pro mytí běžně zašpiněného vozidla a použití všech volitelných programů. V případě velmi silně zašpiněného vozidla nebo vozidla dlouhodobě nemytého a vozidel větší konstrukce (např. dodávky, velká kombi, SUV, MPV a další), kdy se prodlužuje proces mytí, může být cena za mytí vyšší.


DŮVODŮ PROČ KOUPIT U SUPERAUTA. Hledáte spolehlivé a nehavarované auto za solidní cenu? CZ v Ostravě patří mezi osvědčené prodejce ojetých vozů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения