středa 17. srpna 2016

Domácí posilování pro začátečníky

Na domácí posilovně naleznete praktické rady pro začínající i pokročilé sportovce. Naším cílem je nastínit problematiku stravování, posilování a jiných druhů tréninku. Začala si právě cvičit a chceš pro svojí postavu udělat maximum? Dej si tohle luxusně expresní 20ti minutové cvičení na bříško!


Jdeme do toho společně holky! Cvičení doma je pro zkušenější cvičence, kteří už ví co si můžou dovolit. Jedná se o základní tréninkovou metodu „cvičení na jednom stanovišti“, která je vhodná pro začátečníky , kteří chtějí procvičit celé. U nás v posilovně se říká, že z posilování je strava a samotné cvičení.


A jejich domácí trénink je spíš jen o udržování, protože doma se z vás většinou maxi kulturista nestane. Jaké cviky zvolit pro domácí posilování ? Určitě bychom jej měli zvolit jako ten nejzákladnější, se kterým začít. Sedlehy (Sit-ups) Tento cvik posiluje zejména vrchní část přímých břišních svalů. Trénink - Sedlehy Zdroj: mystrengthtraining. Po několika týdnech či měsících můžete přidat i zátěž.


Domácí posilování pro začátečníky

Začínáš cvičit nebo si měla dlouho pauzu? Tak právě pro tebe je tohle nové video. Pro hodně lidí je posilovna jednou velkou neznámou.


Dej si půl hodinové cvíčo s Míšou a uvidíš, že to půjde jako po másle. Neví si rady s různými náčiními a cvičení v posilovně je proto nebaví. Posilovna je přitom nejlepším pomocníkem při hubnutí, stačí vědět, jak na to. Posilování zlepšuje sílu, svalovou vytrvalost, zlepšuje stabilitu celého tělo a zpevňuje svaly. Intervalový trénink nezabere více než pár minut denně a přitom ti umožní spalovat i po několik hodin!


Míša představila nejefektivnější HIIT cviky pro celé tělo. Cvičení pro radost - lekce aerobiku pro začátečníky Kláris Hlaváčková. Teď si představíme domácí posilování pro úplné začátečníky , kteří se chtějí trochu připravit, než poprvé vyrazí do posilovny.


Kliky, dřepy, lehy-sedy – svatá trojice. Tady nejde o nic objevného – domácí posilování s vidinou přesunutí se do posilovny můžete omezit na tyto tři cviky. Přináším vám úplně první cvičení pro začátečníky. Všechny začátečnické sestavy budou krátké (do minut) a zahrnují základní cviky o tahání vlastní tělesné hmotnosti. Věřím, že s představou krátkého tréninku před sebou se i úplný začátečník může odhodlat cvičit a sestavu zvládnout s přehledem.


Domácí posilování pro začátečníky

DEN - POSILOVÁNÍ DOMA pro úplné začátečníky. Kolik zvládneš, ale BEZPEČNĚ! NEJDŘÍVE TOTO VIDEO: CVIČ I MOZEK! ZDE JE KE STAŽENÍ MŮJ SEMINÁŘ MEGAPAMĚŤ! This video is unavailable.


Dříve než začnete se samotným cvičením, tak se snažte předejít možným zdravotním komplikacím. Po registraci můžete ve svém profilu zjistit Vaší fyzickou zdatnost. Raději se poraďte se svým lékařem, jestli je tento druh fyzické aktivity pro Vás bezpečný. Můžete však i třikrát týdně, víc pro začátečníky nedoporučuji, tělo není zvyklé, pokud jste začali z ničeho nic. Potřebuje čas na opravy, které budou z počátku velké a budou potřebovat hodně času na regeneraci.


A taky je třeba krotit nadšení. Vyberte si posilovací stroje pro vaší domácí posilovnu z široké nabídky našeho eshopu. Posilovací stroje výrobců, vše skladem, rychlé dodání po ČR zdarma, sklady Liberec, odborný servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения