úterý 30. srpna 2016

Aktuality kultura

Aktuality kultura

Tie najnovšie informácie z kultúry na Slovensku a vo svete. Knižné novinky, filmové premiéry či divadelné predstavenia. Majitel soukromého pražského Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg říká, že jeho jednání s ministrem kultury Lubomírem Zaorálkem z ČSSD zkrachovala. Na rakovinu zemřela známá postava americké hudební scény Jimmy Webb.


Aktuality kultura

Ačkoliv nebyl zpěvákem ani muzikantem, pomáhal s image nejslavnějším. Národní památkový ústav (NPÚ) otevře všech sto svých hradů, zámků a dalších objektů 8. Nejrychlejší zpravodajství ze světa kultury. Exkluzivní audioukázky, videoklipy v premiérách, výroční speciály, on-line rozhovory, soutěže. Odhlásit se můžete kdykoliv.


Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Krimi Kauza Kuciak: Kočner namietal, že sudcovia sú voči nemu zaujatí. Neuspel Marian Kočner prišiel ako jediný z trojice obžalovaných. Súdny proces sledujeme online.


Aktuality kultura

Domáce správy Koronavírus: Ochoreniu podľahlo už šesť ľudí, traja z nich boli z domova sociálnych služieb v. Zprávy z kultury a kulturního dění, hudební a filmové novinky, divadelní a knižní recenze, výstavy a festivaly. Kultura Pětadevadesátiny Miloše Nesvadby mezi kuchyní a pracovnou. Ostatní dnes 06:Potkáváme se za zvláštních okolností. Policisté na pařížském předměstí La Courneuve zabili muže, který na ně útočil velkým nožem, napsala ve středu agentura DPA.


Okolnosti činu zůstávají nejasné. Obchody o prodejní rozloze do 8metrů čtverečních se v Německu otevřou 20. Od tohoto data mohou opět. Dobrý film, knihu, hudobné predstavenie? Všetko o kultúre: recenzie a aktuality na jednom mieste.


Nejnovější zprávy a aktuality z celého světa na jednom místě. Informace, analýzy, reportáže ze světové politiky, ekonomiky i společenského dění. Prečítajte si spravodajstvo zo sveta. Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich návštěvou informovali u organizátora, zda a kdy probíhají vzhledem k opatřením přijatým vládou ČR k nákaze Covid-19. Ako často zasielať novinky?


Kulturní dům K-TRIO Restaurace K-TRIO Kino Luna Café Luna Komorní klub Senior Point. O nás Kariéra Projekty Kontakt. Bezpečnostná situácia okolo koronavírusu stále graduje a televízie, ktoré si predtým mysleli, že to bude krátkodobá záležitosť začínajú mať obrovský problém.


Aktuality kultura

Aktuality Kurzy Výstavy. Komentáre k udalostiam, správy z vašich regiónov, ekonomické spravodajstvo, krimi správy. Televízny program na dnes. Pozrite si program TV dnes po jednotlivých staniciach.


Stále aktuálny TV program pre vašu obľúbenú stanicu. Váš kanál na aktuality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения