čtvrtek 25. srpna 2016

Bosch smi69p25eu

If you click on Accept, you allow us to record your usage behavior on this website. This allows us to improve our website and personalize advertising for you. Myčka pojme sad nádobí a disponuje programy (intenzivní, auto, eco, rychlý, noční, sklo). Kliknutím na tlačítko „Přijmout nám umožníte sledovat své chování na této webové stránce. To nám umožňuje vylepšit naše webové stránky a přizpůsobit Vám inzerci.


Bosch SMI69P25EU - Z VÝSTAVKY. Zboží jezabalené v neoriginálním obalu. Je vybavena programy mytí vč. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci.


Při odmítnutí použijeme cookies pouze k statistickému měření. Po večeři se zaprášilo, manžel se odebral ke zprávám, děti do pokojíčku a vás čeká hora nádobí? Výprodej skladu, přebalené zboží, aktuální fotografie naleznete ve fotogalerii! Umývačka pojme súprav riadu a disponuje programaminbsp;(intenzívny, auto, eco, rýchly, nočný, sklo). Systém košů VarioFlex představuje špičkovou flexibilitu uvnitř stříbrných košů.


Horní koš obsahuje čtyři posuvné prvky (dvě sklopné přihrádky a dvě police) a poskytuje prostor pro sklenice, omáčníky, hrnečky a příbory, jakož i pro sklenice na dlouhých stopkách a hrnce. Pro BOSCH SMI69P25EU (Myčky vestavné) vám vytvoříme individuální cenu nižší než Popis produktul: 1výkon s minimální spotřebou vody. Ponúka umývacích programov s maximálnou hlučnosťou dB.


Vestavna mycka bosch smi69p25eu. Nalezeno: 1produktů. Nemusíte mít tedy obavy, že by se při mytí Vaše nádobí poškodil nebo jinak znehodnotil. Jelikož se voda předehřívá v mycím prostoru, nedochází k teplotním šokům.


Tímto způsobem je zajištěno šetrné mytí cenného skla a choulostivého porcelánu. Učiní tak pomocí jen litru vody a to při 1 výkonu. Hlučnost při provozu je dB.


O nádobí je postaráno i pomocí funkce HygienaPlus, kdy se zvýší teplota při. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Doprava zdarma Eko produkt.


Konstrukce přední panel Šířka myčky 59. Vďaka tomu je mimoriadne šetrná k vašej peňaženke i životnému prostrediu. S hlučnosťou len decibelov pracuje naozaj potichu. Ani vo večerných hodinách Vás nebude rušiť.


Svojim prevedením je určená pre. Příslušenství pro BOSCH SMI69P25EU přehledně na jednom místě. Pravidelné akce a slevy na příslušenství pro BOSCH.


Výkonné odsávání Nezáleží na tom, zda máte velkou otevřenou kuchyň spojenou s obývacím pokojem nebo malou uzavřenou kuchyňku. Nabízíme optimální výkon odsavače pro kuchyně všech velikostí. Myčky nádobí s výměníky tepla dokáží zacházet s cenným sklem a porcelánem s mimořádnou péčí a bez rizik.


Voda se předehřívá v mycím prostoru, aby nedocházelo k teplotním šokům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения