pondělí 8. srpna 2016

Stěrka silikonová

Hodnocení produktu:. Moderní nerezové, dřevěné nebo plastové stěrky se silikonovým zakončením vynikající pro všechny druhy nádobí včetně nádobí s antiadhezním povlakem, jehož povrch pružná silikonová stěrka nepoškodí. V nabídce také unikátní souprava stěrek pro snadné roztírání v kulatých formách, roztírání velkých ploch.


Internetový prodej s gastro technikou a příslušenstvím. Teplotní odolnost do 250° C.

Nepohlcuje pachy, nespékavý. Vaše brána do světa fantasy plná oficiálně licencovaných produktů na motivy Vámi oblíbených filmů, seriálů a her. Oblečení, šperky, doplňky, repliky, Funko POP!


Veškeré produkty skladem u nás, nebo u dodavatele. Okamžitá sleva na první nákup. Každý den nové produkty a slevové akce až !

Prostě dají tuhle formičku za okno a po pár minutách mají stylový led do drinku. Silikonová formička na led Game of Thrones: Stark. Dlouhá rukojeť pro lepší manipulaci vám pomůže dosáhnout i na těžko přístupná místa. Praktická stěrka na okna se silikonovým břitem.


Nerezová rukojeť zajišťuje pohodlnou manipulaci při vaření a především dodá elegantní nádech Vaší kuchyni. Low Cost Divorce By Professionals. Start Today, Finish in Weeks - Divorce Made Easy! Over 150Satisfied Clients!


Nejrychlejší způsob, jak osušit karoserii vozu či skla. Speak to an Expert Today. Jemná silikonová stírací lišta dokonale kopíruje členitý tvar karoserie. Jednoduše setřete vodu či vlhkost z povrchu.


Stíráte celý povrch karoserie, včetně skel, dlouhými tahy až k zemi. Po práci je stěrka oproti jelenici. Stěrka silikonová s plastovým držadlem BASIC.


Silikon je odolný vysokým teplotám (do 2st.C), rukojeť je vyrobena z transparentního plastu.

Silikon je velmi populární materiál, který pro své jedinečné vlastnosti našel. Dekorační stěrky jsou levnější ve srovnání s velkoformátovým obkladem. Betonová stěrka je ideální náhradou klasických obkladů. S betonovými stěrkami se vyhnete nepraktickému čištění spár.


Mějte hladké stěny ve sprchovém koutě, za kuchyňskou linkou i na podlaze. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Chcete si ochladit drink, vyrobit zmrzlinu, želé nebo muffiny, ale rádi byste více. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Pak je tato silikonová forma přesně pro vás! Výrobek je oficiálně licencovaný. Před prvním použitím důkladně omyjte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения