pondělí 29. srpna 2016

Nejkvalitnější instantní káva

Instantní káva tuto cestu absolvuje také, ovšem s tím rozdílem, že to ještě není konec. Aby si káva uchovala trvanlivost, využívá se chemicko-fyzikálních procesů. Pro přípravu kg instantní kávy je potřeba několikanásobně více klasické pražené mleté kávy. Kávová kultura v Česku vzkvétá, přesto dvě třetiny lidí stále pijí instantní kávu.


Na každého Čecha připadne průměrně 2vypitých šálků této kávy za rok. Jejich složení a kvalitu testoval spotřebitelský časopis dTest, který se zaměřil i na přítomnost nežádoucích látek vznikajících při pražení kávových zrn. Káva Lingzhi je vyrobena z nejkvalitnější instantní kávy a extraktu z houby reishi. Reishi je známá pro své silně antioxidačními účinky. Podporuje také imunitní systém a účinně napomáhá detoxikaci těla.


Pro lidi, kteří potřebují omezit příjem kofeinu, je tak instantní káva ideální. Proč kávové kapsle od nejkafe? Dnes jsme testovali zrnkovou kávu.


V dnešní době je módní instantní káva. To je ale už uvařená, vysušená a znovu zalitá káva. Lidé si ji často dělají kvůli úspoře času. Kvalitní káva to ale určitě není, vysvětlil nám Zdeněk Smečka z Kávového.


Nescafé Espresso instantní káva 100g - 1Kč. Intenso Classico zrnková káva 5g 1Kč Skladem Intenso. Díky tomu má tato rozpustná káva velice příjemné aroma, které se profiluje lehce čokoládovou příchutí.


DXN Bílá káva Zhino Bílá káva Zhino je vyrobena z nejkvalitnější kávy s výtažkem z houby Ganoderma. Káva je hustá a krémová, vychutnají si ji milovníci cappuccina. Tato káva vznikla spojením instantní kávy, smetany rostlinného původu, třtinového cukru a prášku z houby Ganoderma. Kávu si jednou za čas dopřeje skoro každý.


Spousta lidí volí kávu instantní a právě tu jsme se rozhodli tentokrát otestovat. Dá se svou kvalitou rozpustná káva srovnat s tou čerstvě namletou? A jsou všechny instantní kávy stejně chutné? Káva arabica z pražírny Coffee Mondo zrnkovou kávu odešleme až k Vám domů do pracovních dní. Ochutnejte jak chutná pravý ráj.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tím spíš potěšil výsledek zkoušek, které provedl Výzkumný ústav potravinářský.


Všechny kávy jsou autentické. V žádném z testovaných vzorků se nenašly náhražky na bázi škrobu, obilného sladu, čekanky nebo sušených mletých fíků. V kategorii káva najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Penny Market, Albert, BILLA.


Vybírejte si Káva podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения