pondělí 22. srpna 2016

Háčkování návody zvířátka

A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Háčkování vám s pomocí videa nezabere víc jak několik desítek minut. Je potřeba si připravit dvě příze, jednu černou na tělo a tykadla a druhou, libovolně barevnou, na křídla.


Tato kniha obsahuje návody na nejrůznějších domácích i exotických háčkovaných zvířat. Některé části postupu se velmi špatně popisují slovy. Letos jsme se zamilovali do dýňové polévky a dýní vůbec.

Pak se podívejte, jaké články s návody a tipy na háčkované kousky jsem pro vás na svůj blog psala. Na webu najdete mimo jiné návody jak uháčkovat podložku pod hrníček, různé dětské čepičky, vánoční a velikonoční dekorace, nákrčníky nebo bačkůrky. Vybírejte z desítek návodů na háčkování zdarma. Máte rádi návody zdarma?


Já ano :-) Tak jsem pro Vás pár připravila. Objevili jste kouzlo háčkování teprve nedávno a rádi byste se naučili této ruční práci? Kategorie háčkování pro začátečníky je přesně pro vás.


Jednotlivé záznamy s odkazem jsou do tohoto katalogu ručně přidávané, kontrolované a aktualizované.

Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé. Prozkoumejte nástěnku háčkování - zvířátka uživatele jarcanovakova, kterou na Pinterestu sleduje 4lidí. Podívejte se na další nápady na téma Háčkování , Hračky a Pletení. Hledáte návody na háčkování pro začátečníky i mírně pokročilé?


Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! Vhodné jako dekorace i milý dáreček. Velikost květu 5cm, délka řetízku s karabinkou 4cm. Crochet pattern does not contain the pattern of any toy crocheting! There are different patterns to crochet the toys Here you can see the pattern of clothes: -pants, -beret with a pompon, -editing for bears’ T-shirt and dress.


Mé vlastní návody na háčkované postavičky a dekorace. Najdete zde zdarma základní vzory, návody a popisy na háčkování a pletení. The invisible finish is a great method of finishing your crochet project that has been worked in rounds. It just gives it that neat looking finish that makes your project look extra special!


V dnešním návodu si spolu uháčkujeme improvizovanou ochrannou pomůcku – roušku na obličej. Roušku vždy podšijeme bavlněnou látkou, aby byla účinná a dodržujeme hygienická pravidla. Návody a videa na háčkování.


Podle našich autorských popisů si vyrobíte nevšední kabelky pro dámy i pro holčičky, veselé bytové dekorace, doplňky a hračky , nášivky - aplikace a brože , čepice a jiné doplňky nejen do dětského šatníku.

Po připsání platby Vám návod pošlu ve formátu PDF, to znamená, že neplatíte žádné poštovné. V oblasti pletené a háčkované módy působí DROPS Design více než let. Díky tomu vám můžeme nabídnout jednu z nejrozsáhlejších kolekcí modelů s bezplatnými návody dostupnými na internetu - navíc v jazycích. Poslední fotografie šatičky.


Katalog je určen pletařkám, které hledají návody pro své výrobky. Ilustrační obrázky jsou převzaté ze stránky s originálním textem návodu, na kterou vede odkaz příspěvku. Pokud si přejete přidat i odkaz na vaši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения