pondělí 22. srpna 2016

Broušení nožů praha 10

Broušení nožů praha 10

Provádím broušení nožů , nůžek, keramických nožů , pilových řetězů, pilových kotoučů, mlýnků na maso, nářezáků, (domácí kráječe), broušení bruslí a zahradnického nářadí. Broušení a ostření nástrojů v Praze a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Brusný servis FHM, Ing.


Zasíláme poštou po celé ČR. Zakoupené zboží lze vyzvednout osobně na prodejně neplatíte poštovné! Zajištění broušení nožů je možné pouze při osobní návštěvě na naší prodejně v Praze - Libuši. Standradní doba zhotovení je v rozmezí 1-pracovních dní (záleží na počtu nožů a aktuálním vytížení brusek).


Keramické nože nebrousíme! Nabízím veškeré opravy obuvi včetně ortopedických úprav, vlepování srdíček, kleneb a jiné korekce. Opravy brašnářského zboží a ruční výroba opasků.


Výroba klíčů a prodej doplňků. Vybírat můžete z rozsáhlé nabídky švýcarských kapesních nožů , nožů loveckých a outdoorových, ale i kvalitních kuchyňských nožů z německého Solingenu ale i Japonska. Dále zde naleznete baterky Maglite, zapalovače Zippo, potřeby pro manikúru i pedikúru, nůžky (universální, kadeřnické, krejčovské).


Praha – Horní Počernice, p. BROUŠENÍ NOŽŮ PRAHA – 10. Po registraci do našeho kompletního katalogu firem, služeb a řemesel v ČR si můžete vystavit. Od tohoto okamžiku nastal rapidní růst objemu zakázek na výrobu nožů z. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího.


Praze - brousíme nože obyčejné i značkové, nabízíme služby pro profesionály, řezníky, uzenářské výrobny, firmy i domácnosti. Vážení zákazníci, rádi bychom poskytli nové informace vážící se k aktuální situaci na trhu jednorázových artiklů. Aktuálně se nám daří vykrývat objednávky stálých zákazníků bez problémů až na dva artikly - roušky a kukly s rouškou.


Provádíme frézování, soustružení, broušení, měření a vyvrtávání. Mnohé levnější nože mají velmi dobrou ocel! Jsme největší prodejce nožů v České Republice, většinu nabízeného sortimentu máme skladem a tedy ihned připraveného k expedici. Považujeme za důležité poskytnout našim klientům rovněž poprodejní servis, ve všech prodejnách nabízíme odborné broušení nožů a nůžek. Při praktických zkouškách vaření na hotelové škole v Chicagu jsme ze 1možných dosažitelných bodů odečítali studentům bodů za to, když student přikročil ku krájení aniž by se přesvědčil, zda jeho nůž je dostatečně ostrý a dalších bodů pokud během krájení již ani jednou svůj nůž nenaostřil.


Broušení nožů praha 10

Máme za sebou tisíce precizně nabroušených střihacích hlavic, nožů a nůžek všeho druhu. Nově nabízíme i službu Expresní svoz, díky které se k nám Vaše zásilka dostane co nejrychleji. U kvalitních nožů dochazí občas k vylomení kousku čepele.


Jednou z možností je proto zvolení předplatného broušení nožů , 2-krát ročně. Brousky na nože, nůžky najdete na wusthof. Jinak s Prahou nemám z poslední doby zkušenost.


Broušení nožů praha 10

Hledáte broušení nožů ? Scheppach jig 3nože hoblíků 12´. Kč – 6Kč v obchodechPorovnat ceny. Popis: Ocilka na broušení nožů nikdy nepoužívaná a kuchyňský nůž známý z TV reklamy. Ostříme i brousíme řadu dalších nástrojů. Neváhejte nás kontaktovat!


Ceník průběžně doplňujeme. V případě, že jste poslali nástroje poštou, je k ceně za broušení nutné připočíst poštovné a dobírku ve výši 1Kč. O prodejně: Obchod se specializuje na značky světových výrobců nožů , naleznete zde ale i historicky cenné zbroje a meče. A co nějaké kvalitní broušení v Brně?


Tupého už asi nedoporučím, radši – i když nám kdysi laboratorní nástroje a jiné pomůcky brousil excelentně, od místních znalců jsem se dozvěděla, že je naprosto nepoužitelný, tak nevím. Po demontáži nožů je jednoduše zabalte do bublinkové obálky a pošlete na mou adresu. Nejjednodušší je zaslat zásilku jako obyčejné psaní.


Pokud si toto zboží objednáte v pracovní dny do :hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения