středa 24. srpna 2016

Kleště vario plus sada

Elektrický parní sterilizátor NUK Vario Express Plus. Rychlý, jednoduchý a zároveň praktický pomocník do každé domácnosti s dětmi. Kč Flitrová nažehlovačka Plameňáci.


Free Shipping Available. Anorak mm, ks st.

Obsahuje nýtovací přípravky pro plastové patenty color snaps, nástavce pro děrování a pomůcku pro jejich snadné vyndání z kleští. Obsahuje i nýtovací přípravky pro plastové patentky Color snaps! Sada k odstranění Color Snaps 9. Tyto kleště využijete při děrování a nýtování kovových i plastový druků a. Nýtování pomocí kleští Vario.


Cena je uvedena za kus. OBSAHUJE nýtovací pomůcku pro Colorsnaps (plastové patentky).

Zobrazit detail produktu. Vhodné i na upevňování plastových druků SNAPS. Náhradní sada děrovacích přípravků a součástek pro kleště Vario. Neobsahuje nýtovací pomůcku pro Colorsnaps (plastové patentky). Tady najdete uložené pistony vedle patentů a průchodek, děrovací nástavce a nástavec pro vyndání přípravků.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.


Stiskací niklové knoflíky o průměru mm, ks na blistru, náhradní sada pro kleště Vario Plus. VARIO kleště PRYM LOVE pink. Knoflík stiskací ANORAK mm STARONIKL. Stiskací knoflíky ANORAK mm staronikl, ks na kartě, s návodem a pří.


Patentky Color Snaps, kleště Vario - skladem. Jednoduchou výměnou nástavců pak můžete snadno aplikovat nýty, cvoky, druhy či průchodky.

Pomocí kleští vytvoříte do materiálu dírku o průměru nebo mm (dvě varianty). Na ukázkové video se můžete podívat na mém blogu. Kleště Vario Prym - sada.


Reflexní nažehlovací ob. Vario kleště k dokonalému nanýtování oček. Neobsahují nýtovací pomůcku pro Colorsnaps (plastové patentky). PRYM Vario Plus - sada klieští a cvokov.


Tato sada je pro použití kleští Vario. Plastové narážeče sloužící k aplikaci kovových bezniklových patentek o průměru mm (obrázkové) a 1mm (kroužky).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения