středa 3. srpna 2016

Mikroflanelové povlečení akce

Mikroflanelové povlečení akce

Ložní povlečení je rozděleno na mikroplyšové a mikroflanelové protože většina zákazníků zná pouze pojem mikroplyš a po naskladnění povlečení do sekce mikroflanel se v podstatě neprodávalo i když je lepší. V podstatě se jedná o marketingoví tah, i když chápu, že někomu to může motat hlavu. Mikroplyšové povlečení je čím dál více oblíbené, a to především pro svou hebkost a jemnost. Je velice měkké a příjemné na dotek. Má výborné termoregulační vlastnosti.


Nestudí a velmi rychle vás zahřeje, proto je vhodnější do chladnějšího období. Je rychleschnoucí a nemačkavé, což všichni ocení, jelikož se. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení , vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Mikroflanelové povlečení platné do: 26.


Vynikající hřejivé vlastnosti, heboučké a příjemné na dotek. Rychleschnoucí, nepouští vlákna, snadno udržovatelné. Mezi oblíbené barvy patří šedá, modrá a fialová.


Z motivů zase květiny nebo vánoční povlečení. Vybrat si můžete hned ze druhů zapínání, takže si vybere i ten nejnáročnější zákazník. V naší nabídce najdete nepřeberné množství ložního povlečení za skvělé ceny. Naše povlečení vyniká perfektním zpracováním a moderními vzory. Co se týče materiálového složení, vybírat můžete z bavlněného povlečení , flanelového povlečení , krepového povlečení či stále oblíbenějšího povlečení z mikroplyše.


Zima vás nezaskočí, když ji zaskočíte první. Hřejivé a na omak neuvěřitelně příjemné povlečení z mikroflanelu nedá zimě šanci a bude vaše tělo chránit proti chladu, kdykoliv to bude potřeba. Vyrobeno ze 1 polyesteru, má zapínání na zip. Doporučená teplota praní je 30°C, nežehlí se, nepouští chlupy a barvu.


Další slevy bytového textilu na Kupi. Velmi příjemné, hřejivé a kvalitní povlečení. Na dotek je velmi jemný a příjemný. Právě vyšší jemnost a hustota chloupků odlišuje mikroflanelové povlečení od mikroplyšového. Ale jedná se mikroflanelové povlečení.


Rozdíl mezi tímto povlečením je, že na povlečení mikroflanel je použitá nejnovější technologie, která zajišťuje, že je povlečení výrazně jemnější než mikroplyš, má větší hustotu chloupků, a proto více hřeje. Na pohled oba materiály od sebe rozeznáte jen stěží. Ke sladkému snění napomůže ložní povlečení z naší skvělé akce.


Povlečení je vhodné i pro alergiky. Vybrali jste si již i Vy své ložní povlečení v akci? Volte z naší skvělé nabídky ložní povlečení akce takové, které bude lahodit Vašemu oku a bude Vám příjemné na dotyk. Materiál je stejně důležitý jako design.


Sázkou na jistotu je levné bavlněné povlečení. Na koho jde zima i uprostřed letních veder, ten si zamiluje flanelové povlečení , a kdo má naopak při spaní rád chládek, ocení saténové povlečení. U odpůrců žehlení boduje zejména krepové povlečení , které se nemusí žehlit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения