úterý 30. srpna 2016

Veselá trojka koncerty 2015

Kliknutím na znak (I) se Vám v novém okně prohlížeče zobrazí info pořadatele. Hudbu, kterou nyní hrají, tvoří pro všechny. Na GoOut zjistíš všechny novinky, koncert , nejnovější info, vstupenky a více. Koncert se uskuteční 15. Vstupenky je možné zakoupit od 24.


Najdete tady aktuální informace o naší kapele a jejích uměleckých aktivitách, které jsou zaměřeny na široké publikum, které má rádo lidové písničky. Budeme rádi, když nám budete projevovat svou přízeň, ať již účastí na našich vystoupeních nebo nákupem námi vydávaných nosičů. VESELÁ TROJKA Pavla Kršky.


Studio znajduje się w gmachu Polskiego Radia przy ul. Tu Program tworzy i stąd nadaje swoje audycje. Gruntownie odnowiony i zmodernizowany budynek ma swoją długą. Patronaty Trójki Zaistnienia P. Strzeżysza – oniryczna podróż przez obie. Zatím zde nejsou žádné koncerty.


Zobrazit odehrané koncerty. Datum Název akce Město Místo konání. Vyber si koncert nebo festival a kup výhodně vstupenky v předprodeji. Našem Kině ve Šternberku nejhranější kapela ze známého ŠLÁGR TV.


Trio muzikantů pod vedením Pavla Kršky (heligonka), Jaromír Kozelka (akordeon) a Miroslav Hrdlička (klávesy), se Vám představí s vlastní tvorbou lidových písní. Kulturní dům, velký sál. Vážení přátelé, jsme tři dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Veselá Trojka – Pavla Kršky Ve čtvrtek, 2. Doba ale rychle plyne a. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Dovolujeme si Vám oznámit změnu týkající se sídla našeho dobrovolného svazku obcí. Novým sídlem DSO a současně korespondenční a fakturační adresa s platností od 5. Velkém kině ve Zlíně vidět společný koncert Veselé trojky Pavla Kršky a Dua Aramis. Misto konání: Velké kino Zlín Datu11. Sprawdź na GoOut najświeższe informacje, koncert , bilety i wiele więcej. Nacházíte se v módu Bez grafiky, takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování.


Pokud váš prohlížeč podporuje CSS můžete se přepnout do grafického módu. Heligonka, akordeon a klávesy. Pavel Krška, Jaromír Kozelek a Miroslav. Vesela Trojka - piesne - akordy, texty, videá, obcho koncerty , albumy, diskografia, a samozrejme všetko nové o Vesela Trojka , a ešte niečo navyše. Přijďte se pobavit se známou kapelou ze Šlágr TV.


Tenhle večer si báječně užijeme! Podujatia z vybranej kategórie, ktoré sa konajú práve 5. V souvislosti se zrušením většiny akcí, bohužel nemůžeme ručit za správnost termínů akcí uvedených na kdykde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения