pondělí 1. srpna 2016

Orientační cedulky

Poskytují informace umožňující snadnou a rychlou dostupnost k určitému místu, orientaci v rozlehlejších prostorách. Jelikož lze zhotovit i systémy. Umíme vyrobit vše od jednoduchých jmenovek na dveře až po komplexní orientační systém a reklamní tabule. Informační a orientační cedulky s doplněním piktogramu s možností volby velikosti, barvy, rámečků,.


Systém lze použít pro menší reklamní sdělení, jako informační systém, orientační tabulky, jmenovky nebo označení dveří. Charakteristika: maximální variabilita, snadná vyměnitelnost, opravitelnost textů (grafiky) i do budoucna v důsledku např. Orientační cedulky je možné montovat vartiálně i horizontálně, součástí. Informační cedule nebo i orientační cedulky jsou též jakousi vizitkou vaší firmy.


Navíc značení firmy musí splňovat živnostenský zákon. Navigační a orientační systémy. Vyrábíme: osobní jmenovky. ZAPP INFOSYSTÉMY - přední výrobce a dodavatel informačních a orientačních systémů v ČR. Od stolních jmenovek, přes cedulky ke dveřím a vnitřní navigační systém, až po externí reklamní a navigační panely a rámy.


Orientační cedulky

Uvádění dalších údajů na cedulkách s názvy ulic, například název obce, čtvrti, městského obvodu nebo části, není ve vyhlášce požadováno a je tedy. Motiv je v rámečku chráněn UV stálou folií. Vyrobíme pro vás libovolný orintační systém libovolných parametrů.


Vruty a krytky pro stříbrné cedulky 4ks Stříbrné krytky o6cm , s jejichž pomocí snadně a velmi hezky připevníte cedulky k podkladu. Domovní čísla popisná, orientační a evidenční. Na základě přání našich zákazníků jsme připravili nejžádanější informační a orientační cedulky , které jsou doplněny o piktogram srozumitelý nezávisle na jazyku. Naše výrobní možnosti nejsou omezeny pouze na jediné zpracování a materiál, proto nabízíme v základu pro stejný motiv rozměrů, barev, včetně možnosti vlastní barevné kombinace pozadí. Sklo, hliník, plast, Dibon řezaná grafika, tisk, gravírování - na orientačních systémech se dá skutečně vyřádit.


Orientační cedulky

V nabídce najdete jak jednoduché nerezové piktogramy, dveřní a nástěnné cedulky s jednoduše výměnným obsahem, tak i volně stojící designové stojany. Reklamní grafika nápisy a loga. Reflexní pásky na označení vozidel.


Jak objednávky doručujeme ? Bezpečnostní tabulky skladem ve třech kamenných prodejnách - Blansko, Brno a Praha. Zakázková výroba a další služby. Materiály k výběru pro online objednávku: Pěněný plast - lehký materiál, ovšem s měkčím povrchem.


Orientační cedulky

Bílý matný povrch s jemnou strukturou. Tvrdý plast - velmi odolný. Víme totiž, že originální cedulka na míru s Vaším jménem ozvláštní vstup do Vašeho domova tak, že pošťačka a sousedi.


Cedulky jsou naše slabost. Zaoblené orientační cedulky SSC jsou oblíbené díky jednoduchosti výměny motivu a působivému designu. Délky jsou typové, nicméně lze vyrobit cedulky dle požadovaných rozměrů.


Dodáváme kvalitní a dobře vypadající dveřní tabulky, cedulky a jmenovky. Také proto byly ve městech domy v 18. Nabízíme prodej či výrobu orientačních cedulí. Podle císařského výnosu z 23.


Výroba domovních čísel, tabulek, ulic, náměstí, let záruka, kvalitní značkové materiály s dlouhou životností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения