středa 14. prosince 2016

Kartony na víno

Krabice a obaly na víno - skvelé darčekové balenie. Nestačia darčekové tašky na víno ? Niečo, čo bude vyzerať elegantne a bude dobre prezentovať vašu firmu? Vyrobíme vám darčekové krabice na víno s akýmkoľvek motívom, farebnou potlačou, rôznych druhov i veľkostí.


Kartony na víno

Prodej kartonů na víno. Náš e-shop zůstává otevřen hodin denně, dní v týdnu! Omezení se týkají jen dopravy zboží - dočasně není možné vaše objednávky expedovat na výdejní místa Uloženky a počet výdejních míst Zásilkovny je omezen.


Odnosky na víno Brno, Morava a…? Vyrábíme vinařské krabice, takzvané odnosky na víno , které můžeme na vaše přání i potisknout vaším logem nebo jiným grafickým návrhem. Dárkové obaly na víno předávejte osobně – přestože jsou vyrobené z odolné lepenky, na cestu přepravní společností nejsou navržené. Pokud uvažujete, že láhev pošlete poštou, vyberte pro ni odpovídající přepravní obal na víno.


Kartony na víno

Pripravte Vaše vína, sekty či iné delikatesy vo fľašiach spoľahlivo až k Vašim zákazníkom. Správne krabice na víno pre balenie fliaš by mali pevne fixovať vložený obsah, jednotlivé fľaše s istotou oddeliť a zabrániť poškodeniu. Luxusní krabice na víno za skvělé ceny od Paketo. Jednoduché i elegantní a samozřejmě bezpečné obaly na víno s množstevní slevou až.


Téměř všechny typy krabic na víno držíme trvale skladem. Vlnitou lepenku, hladkou lepenku i grafický papír tiskneme na digitální tiskárně až v kvalitě fotografie. Tiskneme jak celoplošně, tak například jen logo na krabičku s reklamním předmětem.


Kartony na víno

Výhodou tohoto tisku je, že nevyžaduje výrobu tiskového štočku, ani nasvícení síta, jako je nutný u jiných metod potisku. Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly. Kartónové krabice - skvelí pomocníci pri balení. Výber správne kartónové krabice prebieha v prvom rade na základe rozmeru a charakteru baleného obsahu. Na našich weboch ručíme za plnú ochranu Vašich osobných údajov pred zneužitím.


ES (ďalej aj GDPR) a ďalšími predpismi. Mlýnkoodstopkovače na hrozny Odstopkovače na hrozny Mlýnky na hrozny Mlýnky a drtiče na ovoce. Vodní lisy Pneumatické lisy SK-GROUP Hydraulické lisy Ruční lisy.


Odstředivá Rmutová FRANCESCA - pístová rotační Olivová Pe. Na objednávku Vám také vyrobit krabice na míru s vlastním potiskem, speciální krabice s fixací vašich produktů nebo již vyzkoušených přepravních krabic na víno s vaším potiskem. Rozdělení podle typu kartonové krabice.


Dále jsme zaměřeni na výrobu luxusních obalů a dárkových krabic. Jedná se o krabice potažené, dárkové krabice s průhledem (durofolovým víkem), kazety, pouzdra, reklamní stojánky, obálky na kalendáře, desky, skládačkové krabice a lékové krabičky. Kartonová krabice má základní. Dochází vám kartonové krabice?


Kvalitní lepenkové boxy s doručením do hodin. Objednajte online krabice na výslužky, koláče a torty, na víno , sťahovanie, expedície. Výroba krabic na zakázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения