úterý 6. prosince 2016

Základy háčkování video

Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Správné držení háčku a příze, utahovací smyčka, řetízek, krátký sloupek, dlouhý sloupek, základní pravidla. Základy háčkování pro úplné začátečníky.


Základy háčkování video

Začátek háčkované čepičky spočívá v tom, udělat řetízkových ok a spojit pevným okem do kruhu. Uděláme řetízková oka, která nám nahrazují první dlouhý slo. Krátké video návody, pomocí kterých se naučíte základy háčkování , aneb jak háčkovat řetízkové oko, pevné oko, krátký sloupek, dlouhý sloupek atd. Do této kategorie by měl zavítat každý začátečník. Obsahuje háčkování háčkování , vzory a popis háčkované háčkované šaty a pár dalších položek.


Háčkování – krátký sloupek. Sháčkování dlouhých sloupků. Další skvělý video návo pomocí kterého si uháčkujete krásné háčkované ponožky pro miminka.


Samozřejmě je vše opět perfektně komentované, takže se v žádném kroku neztratíte, případně si kdykoliv můžete video zastavit nebo vrátit o kousek zpátky. Sharing specific patterns is our day-to-day job. We try hard to find relevant and fresh information online regarding to crochet, knitting, sewing and similar DIY projects and share them with our readers. Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé.


Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších. Rádi háčkujete a hledáte návody zdarma na háčkování vašich výrobků nebo se chcete jen inspirovat? Pak se podívejte, jaké články s návody a tipy na háčkované kousky jsem pro vás na svůj blog psala.


Just chose the format and click on the button Download. After few moments will be generated link to download video and you can start downloading. Chcete stiahnúť len zvuk z videa vo formáte mp3?


Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. Prozkoumejte nástěnku „ základy háčkování “ uživatele anincov na Pinterestu.


A pokračujeme v denimovém opojení. Přízi Stone Washed holandské značky Scheepjes si určitě zamilujete. Klubíčko se hodí na jaro či na podzim na čepice, šály, šátky, svetříky či dětské deky do kočárku. Návody a videa na háčkování. V dnešním návodu si spolu uháčkujeme improvizovanou ochrannou pomůcku – roušku na obličej.


Roušku vždy podšijeme bavlněnou látkou, aby byla účinná a dodržujeme hygienická pravidla. Pleten í Šití Blog. Uložil(a) Michaela Rychlíková. Eshop – pletené návody.


Pružný řetízek je malé kouzlo. Vítejte na stránkách Malá ponožka. V krátkém videu si ukážeme, jak na něj.


Na jedno oko pružného řetízku připadají jakoby dvě řetízková očka, tj. Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения