pátek 23. prosince 2016

Háčkovaná čepice návod mimibazar

Netradičně háčkovaná čepice krásně pružná do šířky. Přemýšlela jsem, jak vytvořit háčkovanou čepičku, která by pružila do šířky a tudíž „rostla“ s dítětem :-). Tenhle návod jsme se synem objevili v jedné knize v knihovně, ale bohužel už jsme ji vrátili, tak nevím přesný název. Každopádně, vyfotit návod jsem stihla a ráda se o něj podělím :-) Na úvodní fotce je mnou uháčkovaný Creeper, použila jsem Ladu Luxus, zdvojnásobila jsem oči i řady a je hoooodně veliký.


Prodám - háčkovaná růžová čepice , lokalita Brno. Dále uděláme řetízková oka, která nám nahrazují první dlouhý sloupek a pak do středové díry kruhu uděláme dlouhých sloupků a nakonec řadu ukončíme pevným okem.

Jednoduchý videonávod na háčkovanou čepičku. Jak na výrobu nože Asi každý muž se rád pochlubí originálně řešeným nožem. Začátek háčkované čepičky spočívá v tom, udělat řetízkových ok a spojit pevným okem do kruhu. Uděláme řetízková oka, která nám nahrazují první dlouhý slo.


Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé. Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších. Je to jednoduchý video návod , kde nic nepočítáte nebo nesnižujete počet ok.


Tak já přispěju vzorkem na kterým jsem začínala loni já a do dneska se k němu ráda vracím.

Tato zimní háčkovaná čepice vám bude trvat maximalně hodiny. Použila jsem skvělou přízi od Nako. Dámská háčkovaná čepice Návod na dámskou háčkovanou čepici pro obvod hlavy cca cm. Autorka přidává také informace pro háčkování silnou přízí typu Tango či Yetti i pro další velikosti.


Přeložila pro vás tento návod původně anglického originálu, takže si ušetříte práci s vlastním překladem. Moja známa ma poprosila o podrobný návod aby aj ona mohla háčkovať a tak som sa rozhodla, že ho spracujem cez tento portál. Návod je tedy obecný, ale v závorce budu pro příklad uvádět čísla z mé práce.


Háčkované ponožky 2x návod z Mimibazar. Ponožka z návodu je háčkovaná z Bábinčiny pravé ponožkové, háčkem č. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Psaly jste si o návod , tak jej vkládám, aby posloužil i jiným :-))brPostupujeme dle rozkresu. Sama dosud nikdy nic neuháčkovala a podle diagramu n. Jarní nebo podzimní čepice háčkované z Glorie. Modrobílá - placka z DS, nadále jen reliéfní sloupky střídají se přední, zadní, v další řadě zadní, přední.


Jedna řada bílou, druhá řada modrou. Ke konci jen modrá, poslední řada KS. Pruhovaná - jen DS, střídat barvy.


Toto je velice efektní a trendy čepice s bambulí, která vůbec není tak těžká na uháčkování, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Vzorek tvoří černé nebo bílé zoubky, podle toho jakou stranu nakonec použijete. Háčkujeme jen krátký a dlouhý sloupek. Dekorace, Kytičky, Pro děti. Dětská lehká čepička Návod na háčkovanou čepici pro obvod hlavičky cca cm. Model je háčkovaný bavlněnou přízí Camilla háčkem č. Dobrý den, nemáte náhodou někdo návod na háčkování pěkné zimní čepice pro mimčo, takové té přes uši?


Vítejte v kouzelném barevném háčkovaném světě, plném originálních nápadů. Podle našich autorských popisů si vyrobíte nevšední kabelky pro dámy i pro holčičky, veselé bytové dekorace, doplňky a hračky, nášivky - aplikace a brože, čepice a jiné doplňky nejen do dětského šatníku. Máme pár dnů do Vánoc a některá miminka si možná krapet pospíšila na tento svět a jsou právě teď v péči porodníků.


Ať máte na Vánoce z nemocnice namířeno domů, nebo budete klokánkovat v porodnici, vánoční čepička pro malinkaté skřítky by se mohla na vánoční focení hodit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения