úterý 27. prosince 2016

Stabilní hasící zařízení

STABILNÍ HASÍCÍ ZAŘÍZENÍ (SHZ) Potřebujete ochránit své prostory, data či technologie? Využijte našich profesionálních služeb v oblasti požární ochrany. ELEKTRICKÁ POŽÁRNÍ SIGNALIZACE (EPS) A DETEKCE SHZ Součástí instalace SHZ je i EPS - detekce SHZ, která zaručuje řádné spuštění a fungování celého systému SHZ. CNC strojů hašení jisker hašení lakoven hašení fritéz revize a kontroly elektro instalace kontakt GDPR WebRadio.


Většina systémů je na bázi samočinného principu. Jde o nejstarší a nejrozšířenější typ tohoto zařízení. Sprinklerová SHZ využívají jako hasicí médium vodu. Jejich výhodou je rychlé působení, automatické vyhlášení. Spolehlivost je základním kamenem naší práce.


COje levnější alternativou určenou pro neobývané prostory. Z názvu je patrné, že jde o hasicí zařízení pevně zabudovaná ve stavbě. Požár hasí tudíž za optimálních podmínek v první fázi jeho rozvoje. SHZ je určeno pro detekci a uhašení požáru vodou v jeho počátečních fázích, nebo pro udržení požáru pod kontrolou.


Stabilní hasící zařízení

Zařízení se skládá ze zdroje vody a jedné nebo více soustav. Stabilní hasicí zařízení – SHZ. Každá soustava je tvořena ventilovou stanicí a potrubím se sprinklery.


Odborníci na stabilní hasicí zařízení VAE SPRINKLERS s. Máme schválen vlastní systém hasicího zařízení. Poskytujeme náhradní plnění. Požární systémy pro požární ochranu - stabilní hasící zařízení a požární sprinklerové systém SHZ, ESFR.


Jak to funguje polostabilní hasící zařízení ? Nabízíme vše pro kompletní požární zabezpečení. Polostabilní hasící zařízení (PSHZ) je v podstatě pevně zabudovaný rozvo který za pomoci koncových prvků detekuje požár. Na rozdíl od stabilního hasícího zařízení (SHZ), není polostabilní hasící zařízení napojeno přímo na zdroj vody. Tato skutečnost vytváří z dusíku základní levný pilíř pro plynová hasicí zařízení v podobě čistého dusíku nebo směsí s jinými plyny.


K vyprázdnění hasiva dojde do sekun následně dojde k odpojení přívodu elektrické energie a klimatizace. Rozdělení soustav na mokré a suché, popis oblastí použití. NAŠE SPOLEČNOST VÁM NABÍZÍ PROJEKČNÍ PRÁCE, VÝROBU, MONTÁŽ A SERVIS SHZ. Polostabilní sprinklerové hasicí zařízení (PHZ) – je pevně zabudovaný systém připevněný ke stavební konstrukci nebo technologickému zařízení , který zahrnuje potrubní rozvody a je osazené výstřikovým zařízením (hlavicemi), nemá zásobu vody ani čerpací stanici. Před uvedením stabilního hasicího zařízení do provozu zabezpečuje osoba uvedená v § odst.


Hašení je možné i pěnou. Podle toho jsou sprinklerová zařízení vodní nebo pěno-vodní. Do činnosti se sprinklery uvádějí samočinně. Klíčová slova: sprinkler, sprchová hlavice, automatická hubice, stabilní hasicí zařízení , mlhová stabilní hasicí zařízení.


WHZ - Prášková stabilní hasicí zařízení V oblasti plynového GHZ nabízíme komplexní dodávku od zhotovení projektové dokumentace, realizaci až po následný servis zařízení. Systémy lze budovat v podobě centralizovaně uložených lahví, malé modulární tlakové lahve nebo ochrana pomocí hasební kazety do racku. Vítáme Vás na našich webových stránkách. Naše firma SRIK mont s. Pěnové stabilní hasící zařízení je založeno na principu, který zamezuje kontaktu kyslíku s povrchem hořícího předmětu či technologie. Díky tomuto principu hašení nedochází k opětovnému vznícení.


Součástí pěnového stabilního hasicího zařízení je zásobování vodou, zařízení pro dodávku pěnidla. Ta vytvoří tepelně odolný stabilní povlak na palivu, čímž oddělí hořlavé páry od vzduchu a plamenů. Tato zařízení jsou využívána v případech, kdy se nedá s dostatečnou účinností použít k hašení požáru samotná voda. Vyrábíme plynová stabilní hasicí zařízení s hasivy FK-5-1-1 HFC-227ea a HFC-236fa, ventily plynových hasicích zařízení , lokální hasicí jednotku pro ochranu serverů, protipožární zařízení pro ochranu motorového prostoru vozidel, ovládací elektronické prvky stabilních hasicích zařízení.


Drenčerová zařízení dělíme na stabilní a polostabilní, přičemž se zohledňuje to, zda-li je k drenčerům připojen tvrvalý zdroj vody či nikoliv. Drenčery se od vodních sprinklerových zařízení liší především v tom, že jejich rozvodná síť není zavodněna a je plněná atmosférickým vzduchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения