pondělí 19. prosince 2016

Stará škola klíny

Nechte se okouzlit dobovou atmosférou přelomu 19. Znáte Klíny v Krušných horách? Zveme vás do našeho penzionu Stará škola. Stylové ubytování, restaurace s pravou českou kuchyní a široké sportovní vyžití v okolí Krušných hor ocení nejen nadšenci se zálibou v cyklistice, turistice a lyžování. Budova penzionu Stará škola se nachází v klidné části obce Klíny severně od Litvínova.


Historická budova z přelomu 19. Dnes zde najdeme příjemný penzion s kapacitou lůžek a turistické ubytování v cenově dostupné noclehárně. Interiér budovy byl kompletně zrekonstruován. Kromě ubytování a restaurace přímo v penzionu najdete v okolí okruhy pro běžecké lyžování, cyklotrasy a další možnosti pro aktivní dovolenou s rodinou a přáteli v nedalekém Sport areálu Klíny. Penzion Stará škola vám nabízí stylové ubytování v krásné krajině Krušných hor.


Součástí Penzionu Stará škola je restaurace, kde vám nabídnou tradiční pokrmy české kuchyně. Všechny pokoje jsou pohodlně zařízeny a překvapí vás svým originálním designem. Po celý rok si zde užijete spoustu zábavy a. V historické budově z přelomu 19. Rašov, Klíny sídlí penzion Stará škola. Na hosty zde čeká stylové a moderně zařízené ubytování v blízkosti Krušných hor a restaurace s nabídkou domácí české kuchyně.


Rodinný penzion s nekuřáckou restaurací v Krušných horách. Pro ty co chtějí stylové ubytování a výbornou domácí kuchyni. Zobrazit vyhledávací formulář Hlavní nabídka. Příplatky, slevy a podmínky ubytování. Za škody způsobené domácími mazlíčky na zařízení a vybavení penzionu a restaurace zodpovídá jejich majitel, je povinen uhradit vzniklou škodu v plné výši.


Bobová dráha, lanový park, bikepark, terénní koloběžky, tenisový kurt, venkovní lezecká stěna, dětská hřiště, sportovní hala. Pro běžce a cyklisty skvělé trasy v okolí. Restaurace, ubytování v chatě i hotelu nechybí.


Kromě známé Krušnohorské magistrály, stezek a turistických tras, které lemují celé Krušné hory, patří mezi nejčastěji využívané sportovní středisko bezpochyby Sport areál Klíny cca 2m od našeho penzionu. Penzión Stará škola je situovaný v bývalej horskej jednotřídní škole v obci Kliny. Penzión ponúka štýlové ubytovanie a široké športové vyžitie v okolí Krušných hôr pre cyklistov, peších turistov i milovníkov lyžovania. Možností strávit pár dní, dovolenou nebo víkend na horách je u nás více než dost.


Zavítejte na lyžovačku k nám na Klíny do Krušných hor. Cca 2m od našeho penzionu Stará škola najdete moderní Sport areál Klíny s komplexní nabídkou sportovních i wellness služeb. Pár tipů, proč na Klíny vyrazit. Více zjistíte na portále DoPenzionu.


Telefonická objednávková služba. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. U mirnoj oazi zagorskih brežuljaka Izletište Stara škola pruža iskustva vrhunske relaksacije, nezaboravne zabave ali i ugodnog poslovnog okruženja… Javi nam se!


Lyžařská a snowboardová škola. Rádi byste zlepšili svou techniku a styl v lyžování či snowboardingu? Zastavte se v naší lyžařské a snowboardové škole ve Sport areálu Klíny. Instruktoři agentury ZIMLET se o vás dobře postarají.


Máme vlastní výukový areál se zábavnými terénními nerovnostmi a pojízdný koberec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения