čtvrtek 22. prosince 2016

Slánský tuplák 2016 program

Covers For Lovers unplugged 18. Totální nasazení Sobota 18. Můžete se těšit na přehlídku malých pivovarů, atrakce pro děti, soutěže a hudební produkci.


Moc si vážíme toho, že jste dorazili a že jste spolu s námi překonali nejen krásné loňské číslo, ale i magickou “DVOUTISÍCOVKU” nové éry našeho festivalu, tzn. Už v pátek bylo rekordně našlapáno a téměř tisíc sedm set lidí, další víc jak třístovka dorazila včera Věříme, že se vám akce. Find the Best Pubs, Microbreweries, and Beer Gardens in Prague for Drinking Quality Czech Beer. Visit Craft Breweries in the Czech Republic.


Pivovarské slavnosti s řadou doprovodných koncertů a programem pro děti proběhnou 18. Nejčastěji jezdíme opravdu jenom ve dvou - zvukař a osvětlovač. Podrobné informace o akcích nejen ve vašem regionu. Pivní slavnost SLÁNSKÝ TUPLÁK zahájen!


K people interested and 1. Podrobný bohatý program akce zobrazíte kliknutím na obrázek. Město Slaný je někdejší královské město v okrese Kladno asi km severozápadně od Prahy. V dnešním pivařově průvodci historií se poohlédneme, jak vypadal historicky 8. Bohatý doprovodný program. Ovšem jen do té doby, než anonym ohlásil krátce před patnáctou hodinou bombu.


Náměstí plné stovek lidí museli policisté neprodleně vyklidit. Na oba dny je připraven bohatý hudební program , divadlo, doprovodný program pro děti. Deratizéři - Folk, folk, folk (live)Deratizéři.


Zámecké listy Chcete být mladí? Přestože je paní Zdence Schořové přes osmdesát let, používá počítač, mobilní telefon a několik let byla i studentkou univerzity třetího věku. I proto se dodnes má o čem bavit s vnuky a pravnuky. Tuto akci podpořilo Konto Bariéry, které nám propůjčilo dvě zapečetěné kasičky.


Akce z vybrané kategorie, které se konají právě 16. Husitské slavnosti ve Slaném 14. Turistická vycházka – Po svatých místech, sakrální perly města 23. Soutěžit se bude také v tom, kdo nejdéle udrží tuplák plný piva v natažené paži. K jídlu se budou podávat steaky na grilu, sýry raclette, domácí hamburgery, ale i sladké dezerty.


Městská část Praha letos za celou akci zaplatí ze svého rozpočtu milionu korun. Slánský pochod s pejsky 27. Program pondělí 0:Rock non-stop. Jedna pecka za druhou, občas tuplák nebo trojice, raritka i osvědčená melodie. A protože k dobrému pivu patří i dobrá zábava,přichystali si pro vás pořadatelé skvělou hudební show.


Pokud sebou vezmete i své ratolesti,tak právě pro ně bude připraven skákací hrad a různé soutěže. Pivo na mnichovském pivním festivalu Oktoberfest letos opět podraží. Nejlevnější litrový tuplák bude možné koupit za 1eur (2Kč). Loni to bylo o dvacet centů méně.


Ve třech velkých halách se ale pěnivý mok v tuplácích bude prodávat až za 1eur (2Kč), oznámila to mnichovská radnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения