čtvrtek 22. prosince 2016

Pneumatický lis na hrozny

Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Text inzerátu Koupím uzavřený pneumatický lis na hrozny. Pneumatický lis lisuje nízkým tlakem a tím brání mechanickému poškození hroznů a. Inzeráty lis - aktuální inzeráty na Sbazar.


Ešte vo vinohrade hrozno chladia, aby zabránili zapareniu plodov. Tento rok používajú nový 8litrový pneumatický lis. Lisy na ovoce, jablka, ruční lisy na zeleninu, na hrozny , vodní lisy na moštování jablek, lisy na víno, lisy na bobuloviny. Lisování ovoce, moštovací lisy. Potřebujete koupit pneumatický lis , hydraulický lis nebo ruční lis s rohatkou na vinnou révu - hrozny či ovoce?


Pak se obraťte na společnost ZAMMA-SUDY, s. Vojkovicích u Brna, která se zabývá prodejem pneumatických a hydraulických lisů ke zpracování vinné révy či jiného ovoce. Predám 3-plošný turniketový rámový lis ovládaný pneumaticky, sila regulovaná výškou tlaku z kompresora, potreba cca. Manuálne otáčanie, vhodný na výrobu škárovky.


Na jakém principu lis funguje? Uprostřed lisu je gumový válec (viz obrázek vlevo), který tlak vody roztahuje rovnoměrně do stran. Tím tlačí na hrozny nebo našrotované ovoce a dochází k presu mezi gumovým válcem a stěnou lisu. Výsledek je poměrně bezpracné získání šťávy. Dužina je vylisovaná takřka do sucha.


Lis tedy odpracoval vinobraní. Koupeno od firmy Zamma Sudy Vojkovice. Pravidelně servisováno. Vše funkční, vak v pořádku. Lis na hrozno je vybavený štandardným vybavením vrátane dotykovej obrazovky, ktorá umožňuje upravovať programy a vytvárať nové.


Napriek vyššej úrovni zložitosti je tento lis stále užívateľsky prívetivý, pretože operácia s dotykovým displejom je jednoduchá. Jednoduché a dôkladné je aj čistenie po použití lisu. Po dokončení zdvihu stlačený vzduch uniká přes ventily a poté se lis vrací do klidové polohy.


Pneumatické lisy jsou mnohem rychlejší než hydraulické a lze je zastavit dokonce i uprostřed procesu, kdy obsluha otevřením ventilu vypustí vzduch. Způsob jednání s uchazeči:. Doprava zdarma Efekt lupa. Lis Harvester FPlit, na hrozny. Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce.


Nabízíme kvalitní moštovače, hydraulické, rámové, ruční lisy na ovoce a drtiče na ovoce. Koš české výroby o obsahu 2litrů. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na přání zákazníka zajistíme lis dle jeho představ např: prodloužené nohy, násypka, dvojitý plášť s chlazením, automatické ovládaní hermeticky uzavřeného poklopu, atd. Zákazník se může spolehnout na záruční i pozáruční servis na veškeré nabízené stroje. To znamená, že zákazník má nejenom jistotu, že i po.


Sestava pro hydraulicko- pneumatický lis T Sestava je určena k hydraulickému lisu s pracovním tlakem tun. Sestava obsahuje píst, manometr a pneumaticko-hydraulickou pumpu na lis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения