čtvrtek 22. prosince 2016

Dopravníky pdf

Dopravníky pdf

Dopravníky Dopravní zařízení určené k dopravě nebo plynulému zásobování dílen a pracovišť polotovary, výrobky nebo součástmi pro montáž, případně dopravě sypkých materiálů. The conveyors are equipped with drums with ceramic coating or with rubbered drums. DOPRAVNÍKY Dopravníky jsou stroje sloužící k přemisťování materiálu a předmětů hromadného charakteru ve vodorovném, šikmém i svislám směru. Dopravní vzdálenosti jsou většinou do několika metrů, výjimečně desítky až stovky metrů ( dopravníky pásové).


Dopravníky pdf

Při nakládání a vykládání se dopravník nezastavuje. Dopravu žlabovými dopravníky lze také charakterizovat jako bezprašnou a té-měř bezhlučnou. Oblast použití Vodorovná doprava obilí a dalších syp-kých materiálů buď nad řadou sil, nebo pod nimi.


Nasávací pneumatické dopravníky – mnohostranné dopravní systémy Nasávací pneumatické dopravníky jsou vhodné pro plnění nejrůznějších úkolů při přepravě zrnitých materiálů jak přímo na poli, tak na farmě. Příklady dopravníků: Pásový dopravník - ohebný, například gumový pás, podepíraný a poháněný válci. Vibrační dopravníky jsou levné a nevyžadují téměř žádnou údržbu. Korekové dopravníky (elevátory), obr. Pre potreby prekonávania väčších stúpaní doporučujeme použiť zalomené reťazové dopravníky.


Dopravníky pdf

Reťazové dopravníky môžu pracovať ako jednosmerné, obojsmerné a bezzvyškové. Vlastná doprava materiálu je zabezpečovaná posuvom reťaze v žľabe dopravníka po dne vyrobeného z plného plechu, plastu alebo je dno vystužené. Dodáváme válečkové dopravníky , pásové dopravníky i řetězové dopravníky , dopravníkové systémy pro stavební, hutní, potravinářský, chemický i lehký průmysl.


K dalším produktům společnosti patří přepravníky, dopravní systémy pro třídící linky, montážní linky i investiční celky. Slouží k dopravě sypkého, prašného a mírně zrnitého materiálu. V pracovní části je šnek, který posunuje materiál ve žlabu. Tyto dopravníky jsou vodorovné nebo šikmé. Naše pásové dopravníky sú strojnými zariadeniami k preprave kusových produktov na potrebnú vzdialenosť s využitím v rôznych odvetviach priemyslu.


Vyrábame je zo základného rámu z nášho hliníkového konštrukčného systému, hnacieho a hnaného valca, podperného plechu a dopravníkového pásu. Produktový list k stiahnutiu. Quick and simple: select a category, click on the Download button, preview the PDF and save to your computer. Doprava materiálu bývá většinou nepřetržitá.


Rozdělení pásových dopravníků Podle lit. Dopravníky majú základný rám z hliníkového konštrukčného systému ALUTEC KK s valčekmi rôznych prevedení – oceľové pozinkované, plastové, hliníkové, nerezové, pogumované atď. Sú obľúbené najmä pre svoju jednoduchosť bez nutnosti dodatočného pohonu, využívame základné fyzikálne zákony. Napište nám nebo zavolejte a společně se domluvíme na řešení, které zkvalitní logistické procesy ve Vaší firmě a tím snížíme Vaše provozní náklady. Máme dopravníky i se spalovacím motorem kde šířka pásů je 60cm.


Pásové dopravníky jsou strojními zařízeními k přepravě kusových produktů na potřebnou vzdálenost s využitím v různých odvětvích průmyslu. Vyrábíme je ze základního rámu z našeho hliníkového konstrukčního systému, hnacího a hnaného válce, podpěrného plechu a dopravníkového pásu. Dopravníky : a ) definice použití b ) druhy dopravníků c ) pasové dopravníky – schéma - hlavní části - volba pohonu - umístění- způsob d ) dopravní pasy – Studentske.


Vákuová fritéza VF PDF Kontinuálna bubnová pec na vyprážanie - NORMIT NUTSSEEDS PDF _____ Defrostátor DEFROSTER NORMIT PDF BLANCHER NORMIT PDF Bubnová miešačka PDF _____ Dopravníky PDF Šikmý dopravník PDF Inšpekčný dopravník P DF Chladiaci dopravník PDF _____ Čerpadlá PDF Piestové čerpadlo NORMIT PP PDF Ponorné. Modulární dopravníky jsou určeny pro přepravu pečiva, přepravek, kartonů v pekárnách a potravinářských provozech. Hlavními výhodami jsou zejména dlouhá životnost, tichý provoz, rychlý servis a možnost přepravy do zatáček.


Dopravníky jsou ze základního rámu z hliníkového konstrukčního systému ALUTEC KK s válečky různých provedení – ocelové pozinkované, plastové, hliníkové, nerezové, pogumované atd. Jsou oblíbeny hlavně pro svou jednoduchost bez nutnosti dodatečného pohonu, využívají základních fyzikálních zákonů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения