pátek 29. září 2017

Roll up praha

Roll Up bannery jsou nejrychlejším řešením – jsou lehké, skladné, jednoduše přenosné, snadno je rozložíte respektive složíte. Firmy nebo jiné organizace často řeší, jak vizuálně zvýraznit svojí značku mimo kanceláře. Skvělým řešením jsou právě Roll Up bannery.


Roll up praha

Roll Up Economy má podobné provedení jako Roll Up Standar rozdíl je v nižší hmotnosti – konstrukce je méně robustní. Pro krátkodobé aplikace je ale plně dostačující. Vybalení a sestavení Roll Up -u trvá méně než minuty – plachta se snadno vytáhne z kazety a podepře opěrnou tyčí.


Vytiskneme Roll Up v Brně do hodin s osobním odběrem na Olomoucká 7 Brno. Roll Up dodání po celé ČR s tiskem do 3-pracovních dnů. Specializujeme se na výrobu a tisk reklamních roll up bannerů různých velikostí a typů.


Roll up praha

Používáme pouze špičkové materiály a dodáváme po celé ČR. Roll-up je univerzální hliníkový stojan s navíjecím systémem pro reklamní medium. Je k dostání v různých šířích, provedeních a pro různé délky média. Jako medium lze použít PVC banner, textilní banner, display film a další materiály. Populární Roll Up systémy vhodné pro rychlou prezentaci.


V případě, že nenajdete v naší nabídce produkt, který hledáte, obraťte se na nás s konkrétní poptávkou. Spolupracujeme s několika zahraničními výrobci a věříme, že dokážeme nabídnout téměř každý prezentační systém, který hledáte. Nabízíme výrobu levných roll upů (reklamních bannerů) s potiskem.


Roll -lupy dodáváme v několik možných rozměrech (variantách) a provedeních. Mimo rollupy vyrábíme též další reklamní předměty a propagační materiály - pop up stěny (prezentační stěny), beach vlajky, firemní trika a další. Roll - up určitě svým designem a elegancí zaujme Vašeho zákazníka.


Velká výhoda je, že montáž sytému roll - up se pohybuje v desítkách sekund a není náročný na přepravu. Pro podporu prezentací a marketingových aktivit je jednoznačnou volbou přenosný banner. Již 10let vám prodáváme prezentační systémy jako roll up , pop up prezentační stěny, plakátové rámy a další. Naše tiskové výstupy jsou zkalibrovány a kvalita společně s rychlostí dodání jsou naše nejvýznamější přednosti – ihned po přijatelné ceně.


Roll -upy dodáváme v praktickém nylonovém pouzdře, které podstatně zjednodušuje přepravu a uskladnění. Nejčastější rozměry jsou 85x200cm. Roll -upy jsou cenově nejdostupnější samostojné grafické prvky a velmi snadno se používají.


Má malou hmotnost a standardně je vybaven transportní taškou. Roll up jsou lehce ovladatelné systémy s velmi atraktivní design a velkou variabilitu použití v interiéru. Systém rollup je snadno přenosný a pro své kompaktní rozměry nenáročný na skladování.


Jeho montáž a zprovoznění na propagačních akcích je otázkou několika málo sekund. Reklamní roll up bannery a stojany – zajistíme výrobu i potisk. Kromě pestrého sortimentu roll up bannerů a stojanů je samozřejmostí, že se na ABstore.


Levný roll up stojan či banner k Vám tedy může dorazit v přesně takové formě, jakou si jen budete přát! Zvažujete-li proto tento snadný. Největší výhodou roll - up stojanů je jejich přenosnost - banner je chráněný v základně a při přenosu tedy nehrozí jeho poškození. Své prezentace připravíte snadno a během okamžiku i před zákazníky či obchodními partnery.


Roll up praha

Tento roll - up vyrábíme s hliníkovou zaklapávací horní lištou, díky níž je instalace jakéhokoliv motivu velice jednoduchá, a k přichycení ke konstrukci se používá značková 3M páska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения