čtvrtek 21. září 2017

Sprchový kout 90x90

Sprchový kout 90x90

Sprchový kout o rozměrech 90xcm. Hojně se využívají v menších koupelnách, kde nezabírají příliš místa, ale i přesto zůstávají dokonale funkční. Rychlé a praktické řešení koupeny v kombinaci s nízkými pořizovacími náklady. Hledáte sprchový kout přesně pro vaši koupelnu?


A ve všech z nich se vám bude skvěle zpívat! Vyrábí se s chromovaným nebo bílým rámem a matným sklem. Koupelny Pegas - let zkušeností. Podívejte se na naši nabídku sprchových koutů.


Jsou totiž velmi praktické, vypadají dobře a poskytují vám komfort při sprchování. V Roltechniku sprchové kouty neustále inovujeme, a tak vám modely ze starších řad můžeme nabídnout za skvělou outletovou cenu. Díky svým kompaktním rozměrům jsou vhodné i pro malé koupelny. V naší nabídce najdete sprchové kouty o rozměrech 80x80cm, 90x90cm, 100x100cm a další.


Sprchový kout 90x90

Podle výrobce můžete vybírat značky Ross, Mereo či Gelco. Rohový sprchový kout vám nabízí velkou variabilitu různých řešení pro splnění vašich požadavků. Kombinací sprchových dveří různých rozměrů můžete získat jak čtvercový, tak i obdélníkový půdorys v mnoha variantách velikostí.


Pevná stěna a posuvné dveře (mm) jsou z bezpečnostního kaleného skla Stripy s matnými pruhy, s. Zlatý střed mezi čtvercovými sprchovými kouty, to jsou kouty o rozměrech 90xcm. Nic extra velkého, co by neúnosně zabralo prostor ve vaší koupelně, ale zároveň ještě dostatek prostoru na pohodlné sprchování. Uživatelská hodnocení Přidat vlastní recenzi.


Sprchový kout 90x90

Posuvný systém otevírání. Proto je nutné těmto základním pilířům věnovat maximální pozornost hlavně při jejich výběru. Detail produktu Do obchodu. Jde o místo určené pro relaxaci a oddech po náročném dni. Naše sprchové kouty jsou prostorné a vybavené vším, co si přejete a potřebujete.


Aplikovaná technologie Easy Clean zaručuje jedinečné vlastnosti zabraňující znečištění skla - povrch stačí pouze opláchnout vodou. Představujeme vám praktický a elegantní model čtvercového koutu Rea Madox. BASIC sprchový kout čtverec 90x, chrom, sklo chinchila SIKOMUQ90CRCH. Moderní sprchové kouty a příslušenství. Nechte se občas zahnat do kouta.


Do toho správného sprchového koutu se budete i těšit. Pro maximální komfort si můžete do koupelny vybrat box s masážními tryskami, případně s párou, či například elegantní dveře ke koutům s výpustí do podlahy. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


U nás si vyberete ten pravý sprchový kout dle možností vaší koupelny. Nabízíme půlkruhové , čtvercové i asymetrické sprchové kouty. Půlkruhové sprchové kouty nabízíme v rozměrech 70x7 80x8 90x, 100x1s možností vysoké nebo nízké vaničky. Luxusní sprchový kout za dostupnou cenu.


Sprchový kout 90x90

Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения