čtvrtek 7. září 2017

Kytičky z pet lahví návod

Kytičky z pet lahví návod

Vyrobte si z nich dekoraci, domeček pro panenky nebo uzávěr na sáček s potravinami. PET lahví Projekty ve kterých se recyklují nepotřebné předměty jsou vždycky skvělé. Obzvlášť když jde o plastové lahve, které patří k těm horším nerozložitelným odpadkům.


Nacházíte každý den nové krtince na pečlivě udržovaném trávníku? Trápí vás podryté a propadající se záhony s hynoucími rostlinami? Krtek nás na zahradě dokáže pořádně potrápit a zbavit se ho není snadné.


My vám ale přinášíme návod na větrník z PET lahve, který si s vetřelcem poradí. Na tyhle kytky se nejlépe hodí PETKY od Coca COLY - orig. Pro tvořivé návštěvníky vkládám návod na 3D dekorační kytičku na zeď z pet lahve. Děkuji za pochopení :-) Doufám, že už na Fleru takový. Můžete zkombinovat různě barevná dna PET lahví a tvar kytičky nakreslit černou fixou (například popisovačem na CD).


Kytičky nemusíte barvit vůbec. Pokud nemáte v oknech vhodné místo pro zavěšení květinové girlandy, můžete si vypomoci izolepou a vrchní konec drátku s její pomocí přilepit. Na okně sice lepidlo z. Dnes jsem zdokumentovala výrobu lehoučkých náušnic. POKLA pro darující odpad - cituji, mo.


Návod na výrobu šperku z PET lahví - sponky Modré sponky Jedná se jednoduchý návod na výrobu malé kytičky. Maminky a děti tvoří z PET lahví vitráže, zvířátka, domečky, ozdoby a dekorace, rakety, obrázky, z víček aj. Z různě tvarovaných a barevných PET lahví si můžete odříznutím vrchní části s hrdlem vytvořit organizéry na psací potřeby do kanceláře nebo třeba na kosmetické štětečky do koupelny. PET lahve a udělat si pěkné vánoční ozdoby za minimální náklady. Krmítko pro ptáky také vyrobíte velmi jednoduše z PET lahve.


Ve střední části PET lahev propíchněte dvěma. Z PET lahví si ustřihneme dno (na kytičku potřebujeme dna z PET lahve, na podklad bílé a střed třeba růžové nebo fialové), z něhož si pak vystřihneme tvar kytičky. Hotové kytičky lepíme na. Ahojky,nevíte někdo jak se dají z PET flašek udělat květiny ? Marně se snažím najít na netu nějaký návod. EcoPress je ruční lis na PET láhve.


Lis je vhodný pro lisování všech typů plastových pet lahví. Po namontování na pevnou stěnu je lis připraven k použití. Použití lisu je doslova hračka, zejména dámy ocení rychlost a pohodlnost lisování. Lisování funguje na principu páky. Naprosto jednoduchý nábytek z PET kanystrů od různých pracích prostředků a jiných kapalin ve větších.


Láďa už několikrát překvapil, co všechno jde vyrobit z PET lahví. Tentokrát mu opět posloužily, a to v podobě zavlažovače trávníku či záhonů. Neutrácejte zbytečně peníze za drahé rozstřikovače a vyrobte si ho vlastníma rukama za pár minut.


Pozor však, ať vám plast nezačne hořet! Nejprve zatavte okraje, a poté přiložte lístek lehce nad plamen a počkejte, až se nahřeje a začne kroutit. U obalů z gelů to bude trvat o něco déle, lístky z PET láhví reagují během vteřiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения