pátek 1. září 2017

Autochladnička mobicool

Dvojitá ventilácia a kvalitná izolácia zabezpečujú rýchle a konštantné chladenie pri minimálnom úniku chladu. Autochladnička automaticky zabezpečí chladenie potravín a vody. Vy sa tak budete môcť plne venovať riadeniu automobilu a nebudete sa musieť obávať, že sa Vám potraviny pokazia alebo voda prehreje. Na základe dlhoročných skúseností Vám doporučujeme zakúpiť kvalitné autochladničky Waeco a Dometic. V našem obchodě najdete autochladničky termoelektrické, které jsme rozdělili do skupin termoelektrické HOBBY, termoelektrické PROFI a termoelektrické Ostatní.


Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny. Při Dometic TropiCool TCX platí pravidlo, že za top kvalitu se platí. AEG, která i přes své vysoké ceně skončila předposlední. Všechny informace o produktu Přenosná lednice Mobicool FR4 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Mobicool FR40. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Pri Dometic TropiCool TCX platí pravidlo, že za top kvalitu sa platí. AEG, ktorá aj napriek svojej vysokej cene skončila predposledná. Campingaz, ktorú porazila lacnejšia autochladnička Mobicool.


Skvelá alternatívna rýchleho chladenia a udržiavania čerstvosti potravín a nápojov na cestách prichádza so značkou Mobicool. Tvarovo praktický 29-litrový box je designovo nenápadný, zato chladivo efektívny a navyše cenovo atraktívny. Autolednice Waeco a Dometic.


Kompresorové autochladničky Mobicool FR jsou chladicí zařízení s hermeticky uzavřeným kompresorem vyvinutým na provoz během jízdy nebo plavby. Jsou to skvělé chladící boxy nezávislé na teplotě okolí, které najdou využití v oblasti rekreace a cestování. Produkty značky MobiCool můžete koupit u Conrada v internetovém obchodě plném elektroniky a techniky. Sú to skvelé chladiace boxy nezávislé od teploty okolia, ktoré nájdu využitie v oblasti rekreácie a cestovania.


Termoelektrická autochladnička je mezi cestovateli velmi oblíbená, a to hned z několika důvodů: Sama o sobě má nízkou hmotnost v poměru k její skladovacímu objemu. Její provoz je bez údržby a kvalitně propracované značky jako například WAECO a Mobicool slouží k chlazení během cestování dlouhá léta. Kde a akým spôsobom plánujete mobilné chladenie využívať, vám pomôže odhaliť, ktorá autochladnička je pre vás tá pravá. Poskytujú dostatočný priestor a vhodnú teplotu pre potraviny a nápoje, ktorým chcete zachovať čerstvosť. Vyberajte si Prenosné chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Info pre zákazníkov zo SLOVENSKA: Vaše objednávky a dopyty rieši firma COBRA-TUNING s. Osvěžte se chladivými nápoji po dlouhé cestě a vezměte si s sebou jídlo bez obav, že se zkazí. Kompresorová, cenově dostupná, autochladnička MCFod společnosti MOBICOOL o objemu litrů. O chlazení se stará hermeticky uzavřený kompresor menšího výkonu než jsme u takto velkých chladniček zvyklí. Proto chladnička nedosahuje takových chladícíh výkonů jako konkurenční výrobky s výkonějším kompresorem.


Výhodou je však nižší cena a nižsší hmotnost. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Když jsme v redakci začali připravovat test autoledniček, hned na začátku jsme narazili na jeden problém, který je v tomto případě větší, než tomu bývá obvykle u jiných testovaných výrobků. Kompresorová autochladnička v šedom prevedení s celkovým objemom l zabezpečuje dostatočné ochladenie na najnižšiu teplotu približne za jednu hodinu. WAECO Mobicool UDC ponúka objem litrov pri hmotnosti kilogramu.


Vaše nápoje ochladí o stupňov oproti okolitej teplote, resp. Chladnička nabízí prostor pro litrové PET lahve umístěné nastojato. Standardní chladící systém využívající dva chladící ventilátory (1x vnější, 1x vnitřní). Vynikající výkon chlazení. Dělené víko brání nežádoucímu ohřátí uložených potravin a nápojů.


Ve víku se nachází prostor pro uložení napájecího kabelu. Přepínání napájení ze zásuvky V (zásuvka v automobilu) nebo ze zásuvky 2V (elektrická síť). Chlazení je možné přepnout na ohřev až do teploty °C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения