středa 6. září 2017

Docházkový systém pro malé firmy

DOCHÁZKOVÉ HODINY A SYSTÉMY PRO MALÉ FIRMY Jednorázová investice - žádné měsíční paušály a poplatky za updaty! Nekupujte docházku bez předchozí konzultace! Zavolejte a vybereme společně to, co pro Vás bude nejvhodnější! Naši zákazníci nám důvěřují, proč ne Vy?


Docházkový systém pro malé firmy. AttendanceX – ANDROID aplikace docházky. Příchodů, Odchodů – včetně zadání. FINGERA je přístupový a docházkový systém nové generace (na bázi otisků prstů, rozpoznávání tváře nebo RFID bezkontaktních karet a mobilní aplikace), který je určen zejména pro malé a střední podniky. Fingera dodává společnost Innovatrics, s. Jednoduchý biometrický docházkový systém vhodný pro malé firmy.


Malé společnosti do zaměstnanců potřebují jednoduchou evidenci docházky v souladu se mzdovou legislativou. Cloudové řešení dává docházkovému systému iTA velké množství výhod a předností oproti klasickým docházkovým systémům. Terminál TimeBOX BIO má ovládací tlačítka. Tlačítka ale slouží buď pro komunikaci s terminálem při zadání otisků prstů nebo při zaznamenávání docházky pomocí kódu.


Jinak je systém totožný se systémem výše. Zaznamenává docházku zaměstnanců snadno pomocí mobilu či tabletu. Moderní docházkový systém pro každého. Vedle přednastavené a finančně nenáročné varianty nabízí i zakázkové řešení pro náročné klienty.


Evidence docházky zaměstnanců nikdy nebyla dostupnější. Aktionmějte firmu pod palcem. Ideální řešení pro malé firmy. Elektronická evidence pracovní doby.


Levný docházkový systém. Pro evidenci docházky nepotřebujete žádný HW docházkový terminál, což nepředstavuje vyšší pořizovací náklady na docházko. Stačí dát na stůl a je to. D2nevyžaduje žádnou instalaci. Cloudový docházkový systém Alveno je moderní řešení pro ty, kteří chtějí šetřit čas i peníze.


Systém , který vám přinese přesnou kontrolu docházky vašich zaměstnanců, ušetří čas vaší účetní, a navíc jako přístupový systém poslouží i tam, kde je třeba omezit přístup. To vše Alveno zvládne automaticky. Nezáleží na počtu čteček na pracovišti, dokážeme vám namontovat tolik čteček, kolik je potřeba.


Celý systém funguje jako jeden celek s cloudovým řešením. Přístupový systém je určen pro řízení vstupů a pohybu v objektu nebo omezit vstup do určitých částí objektu. Příprava na růst firmy.


Při růstu firmy může být nezbytné přejít na složitější evidenci docházky – na plánovač směn nebo evidenci přesčasů, což by vám měl systém umožnit. Náš profesionální docházkový systém , který je vyvíjen již. Porter je jednoduchý automatický docházkový systém pro malé a střední firmy , svou koncepcí však zvládne provoz i velkých firem. Důraz byl kladen na spolehlivost, moderní vzhle logické řešení pomocí záložek a jednoduché ovládání. Systém využívá jako identifikační média bezkontaktní čipové karty nebo přívěsky.


Docházkový systém pro malé firmy

Celková variabilita systému je navržena tak aby uspokojila i ty nejnáročnější uživatele s důrazem na. Systém slouží k nastavení přístupových práv osob do jednotlivých částí firmy s možností vizualizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения