čtvrtek 7. září 2017

Panvice wok

Panvice wok

Teplo sa rozvádza po celom vnútornom povrchu panvíc a vďaka vysokej teplote sa pokrmy pripravujú veľmi rýchlo. V jedle je teda zachované maximum vitamínov a zdraviu prospešných látok. WOK panvica by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.


Panvice wok

Materiál panvice Wok má vplyv na odolnosť, priľnavosť povrchu, množstvo použitého tuku aj samotnú dĺžku prípravy jedla. Okrem toho, že by mal byť kvalitný, nemal by byť tiež zdravotne závadný, aby sa z neho počas zahrievania nevylučovali akékoľvek toxíny a ďalšie nežiaduce látky. V našej ponuke nájdete panvice iba od talianskeho špičkového výrobcu Ballarini. K panviciam si môžete dokúpiť aj ďalšie doplnky - hrnce, nízke hrnce, rajnice, panvice wok aj grilovacie, pekáče a ďalšie, aby vám to v kuchyni pekne ladilo.


Najpredávanejšie produkty z kategórie. Video Doprava zdarma € 5(vrátane DPH) Kúpiť. Wok i-PREMIUM Stone ø cm. Vyberte si tú pravú panvivcu práve pre vás. Ponúkame panvice všetkých druhov ako napríklad grilovacie panvice , panvice na lievance, wok panvice či panvice na smaženie.


Všetko v prvotriednej kvalite. Vhodné na pečenie, dusenie, zapekanie, varenie mäsa, ryže, kari, paella a iných pokrmov napríklad na Ázijský spôsob. Barazzoni DOLOMITICA WOK 28cm s. Produkty zo série ADVANTAGE sú vybavené troma vrstvami nepriľnavého povrchu a vonkajším dvojvrstvovým nástrekom odolným proti teplu. Odnímateľná rukoväť so soft touch úpravou umožňuje použitie panvice do rúry a zároveň šetrí priestor v kuchyni. Preto im TESCOMA venuje mimoriadnu pozornosť a ponúka v tomto odvetví všetko, čo si len dokážete predstaviť – ľahké wok panvice aj masívne grilovacie panvice na steaky.


Z prvotriednych materiálov, s vysoko kvalitnými povrchmi – hladkými, „kamennými“ aj vrúbkovanými. Zaguľatené panvice sa hodia na otvorený oheň, čiže aj plyn. Tie s rovným dnom sú určené na indukciu alebo sklokeramickú varnú dosku. Vzhľadom na fakt, že panvice wok majú nepriľnavý povrch, ich údržba bude skutočne jednoduchá. Použite malé množstvo saponátu a horúcu vodu.


Keramické wok panvice dokážete kúpiť vo veľmi vysokej kvalite a odolnosti ako špičkové kúsky, no tiež aj za “lacný peniaz”, preto práve pri tomto druhu dajte na recenzie a názory spotrebiteľov. Keramika nie je úplne nepriľnavá, pravdepodobne budete potrebovať malé množstvo oleja. Masívny riad s unikátne zvrásneným antiadhéznym povlakom s charakterom nelešteného prírodného kameňa, pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom povrchu panvice n. Smažte, duste alebo varte. Moderné panvice wok sú vhodné na všetko. Malé, veľké, plytké, hlboké?


Woky a panvice z nášho sortimentu riadu na varenie poslúžia na prípravu švédskych mäsových guľôčok alebo thajských receptov. Wok nemůže chybět v domácnostech těch, kdo milují asijskou kuchyni. Na prípravu menších porcií ich ponúkame aj v menších veľkostiach, čo šetrí. Někdy se jí sice říká čínská pánev, ale uplatnění najde při přípravě specialit z celého světa. TESCOMA má pánve wok také na indukci a dokonce i pro zapékání v troubě!


Panvice wok

Hlboké panvice majú rovné dno a vysoký okraj. Hrnce a panvice Na vaše každodenné varenie vám spoločnosť Tefal prináša kompletnú súpravu hrncov a panvíc, ktoré uspokoja všetky vaše požiadavky. Panvice wok sú hlboké a majú úzke dno.


Vďaka neustálym a nepretržitým inováciám spoločnosti Tefal si dokážete nájsť ten správny produkt na prípravu chutných a zdravších jedál počas životných okamihov, o ktoré sa oplatí podeliť. Smaltované panvice hlboké - WOK Kvalitné smaltované panvice - WOK. Bez dobrej panvice sa v modernej kuchyni nezaobídeme.


Panvice wok

Využívajú sa na prípravu jedál z ázijskej kuchyne, rezancov a iných zmesí, ktoré je potrebné premiešavať. Využijete ich na prípravu omáčok s mäsom, dusenie zeleniny alebo na prípravu mexických špecialít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения