středa 6. září 2017

Pletení na pletacím kruhu

Jaké je Theino pletací nářadí? A jak na jednoduchou kruhovou šálu? První Minty tutoriál je tu! Kurz pletení - pletení na prstech 1. Finger knitting - Duration: 11:16.


S plastovým pletacím kruhem nemusíte umět plést na klasických pletacích jehlicích.

Rychle a snadno zhotovíte duté šály, návleky na nohy, tašky a další doplňky. Funguje na stejném principu jako cívka na pletení dutinek. Pletení na kruhu zvládnou i děti, je to pro ně zajímavá kreativní zábava.


Balení obsahuje kovový. Sada na pletení - kruh Ø 19cm. Součástí balení je i podrobný návod v češtině, slovenštině a angličtině.


Pomůcky na pletení bez jehlic ve Snídani s Novou 18. This feature is not available right now.

Please try again later. Odkaz na šikovné pomůcky. Podívejte se, jaké návody na pletení jsem pro vás připravila.


Doufám, že najdete mezi mými nápady inspiraci, jak sobě nebo svým blízkým uplést něco zajímavého. Pokud ráda pletete, vyberte si ze článků, které jsem o pletení publikovala na svém blogu. Najdete zde více než návodů na pletení zdarma.


Na pletacích kruzích můžete vytvářet tunely i rovné díly. Pletací kruhy - sada kruhů na pletení čepic, šál a jiných výrobků. Z běžné vlny - šály, tunely, čepice, - a z Českých Hobby Špagátů můžete vytvářet třeba obaly na květináče, rovné díly např. Prozkoumejte nástěnku „ pleteni na kruhu “ uživatele mbabouckova na Pinterestu. Mlýnek na pletení vám pomůže snadno a neuvěřitelně rychle uplést dětské čepice, šály, rukavice a různé menší dekorace.


Podle podrobného přiloženého návodu, který obsahuje i obrázky, dokáže plést opravdu každý. Nemusíte umět plést na jehlicích. Na mlýnku se dají plést tunely i pruhy. Potom se pletací jehly působí na přednastavené vzoru.


A poslední typ je elektronický pletací stroj. Na rozdíl od všech ostatních elektronickém pletacím stroji vyžadují software, který je dostupnost počítači pomocí nichž se bude provádět jejich programování.

Tento software je v počítači, a poskytuje základní. Ilustrační obrázky jsou převzaté ze stránky s originálním textem návodu, na kterou vede odkaz příspěvku. Nemohu nést odpovědnost za správnost či úplnost návodů na stránkách, na které Katalog odkazuje. Na závěr si nechávám nejzajímavější specifikum pletení do kruhu (alespoň pro mě). Při pletení na rovných jehlicích postupujeme tak, že neupletená oka máme na levé jehlici a upletená se nám shromažďují na pravé.


Poté, co upleteme všechna oka z levé jehlice a ta zůstane prázdná, tak práci otočíme, jehlici s oky. Rámeček na pletení využijí všichni, kteří touží po vlastnoručně upletené šále, ale práce s klasickými jehlicemi jim moc nejde. Postup pletení je totožný s pletením na cívce.


Na rámečku můžete plést duté i rovné pleteniny. Vzory a návody pro ruční pletení , škola pletení , předlohy obrázků k vypletení, žakárové vzory, archiv historických návodů, překlady návodů a vzorů na pletení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения