pátek 15. září 2017

Pračka whirlpool netočí se buben

Netočí se buben u pračky. Tato vada nastává ve chvíli, kdy je poškozen řemen, motor, chyba však může být v systému jako takovém. Co znamená porucha fu pračky Whirlpool ? Existuje nějaký seznam závad a řešení?


Co dělat, když pračka neždíme? Jaké jsou nejčastější poruchy u praček Whirlpool ? Nejčastěji se jedná o přetržený, prasklý nebo spadlý řemen, křivou ramenici, opotřebované uhlíky na motoru, vadný motor či závadu elektroniky. Ať už je příčina problémů jakákoliv, pomůže vám ji vypátrat a napravit odborný servis. Zadání Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na možnosti opravy pračky Whirpool - pračka byla déle při praní hlučná, nadskakovala a nyní se netočí buben.


Předem děkuji === Nabídka Dobrý den , děkuji za nabídku. Dle Vašeho popisu se může. Tak nevim, pokud nebudeme vědět co s tím, zavoláme opravu, ale chceme přijít na to čím to může být, aby jsme opraváře nevolali zbytečně. Dobrý den, mam pračku whirpool a mám ten problém, že se mi netoci buben , ale motor jede.


Koukal jsem se na klínový řemen a ten je v pořádku, ale při otočením kola který vede řemen se buben netočí. B) programátor ukazuje chybový kód. Vyhledat a pokračovat podle toho co píše za. Při zapnutí jakéhokoliv programu se buben pračky 3x krátce protočí, poté se zapne čerpadlo na odčerpání případné zbylé vody z posledního praní a případnou vodu to opravdu odčerpá. Když se pračka stěhovala různě se nakláněla, vynášela se po schodech a. Zřejmě je spadlý řemen, buben začal házet a postupně se to zvyšovalo a uvolnilo se pouzdro ložiska a řemen spadnul, to bývá častá mechanická porucha automatek.


Pračka je spotřební zboží a je podle toho je konstruovaná a proto od opravy nelze čekat velké zázraky. Jestliže pračka slouží řadu let je lepší koupit. Nyní zřejmě bez problémů pere, ale odstřeďování nenabíhá. Je slyšet pouze zvuk čerpadla a motoru, buben se zřejmě vůbec netočí (při praní se točí).


Vyplatí se ještě oprava? Má pračka v sobě nějaký řemen který mohl spadnout při převozu? Přestal se točit buben co jsem pračku přivezl. Normálně vrčí ale netočí se buben. Začalo to tím,že nevypouštěla vodu a teď se sekl i buben.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zadání U pračky Electrolux (EW 5S) se přestal uprostřed praní točit buben. Jinak to vypadá, že vše funguje - voda teče, motor nabíhá.


Buben se plní dvířky na vrchní stěně. Navíc tyto typy mají velice dobrou. Závada: netočí se buben , zdá se , že program(y) proběhne od začátku do konce jen pračka neví, že se buben netočí , buben není zaseknutý,. Hodnocení: Oprava pračky Indesit – netočil se buben , Praha.


Dorazil v pondělí odpoledne, pračku opravil asi za půl hodiny a odhad ceny. Druhý den si stěžuju si kolegyni v práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения