úterý 12. září 2017

Pračka nereaguje

Jestli vaše pračka při praní skáče nebo vibruje, a přitom je nová, podívejte se, jestli byla odstraněná přepravní pojistka (informace a vše další o tom najdete v návodu na použití). Když se tak stalo, dávejte pozor, aby byla vaše pomocnice umístěná rovně, případně pod ni položte gumovou podložku. V článku vám poskytneme krok za krokom pokyny, ktoré vám povedia, či môžete opraviť alebo vymeniť tlačidlá vlastnými rukami.


Elektronická práčka - najzraniteľnejšia časť. Toto platí pre ovládací panel a tlačidlá na ňom. Kľúče sú neustále vystavené. Co udělat, pokud pračka nereaguje na stisk tlačítka?


V článku uvádíme pokyny krok za krokem a řekneme vám, zda můžete tlačítka opravit nebo vyměnit vlastním rukama. To platí pro ovládací panel a tlačítka na něm. Klíče jsou neustále vystaveny uživateli, spadají na.


Prala a občas nevyždímala. Včera vyprala i vyždímala a dnes vůbec nejde zapnout a vyhodila jistič aniž se rozsvítily kontrolky. Jistič je v pořádku, ale pračka stále nereaguje. Sep Wirpool 4nejde proud do elektroventilu pračka nereaguje na ovládač.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů. Najčastejšie poruchy práčky Whirlpool (podobný postup však môže fungovať aj pri iných značkách) vieme vyriešiť často aj sami, nezabúdajte však, že sa jedná o elektrospotrebič a zasahovať do elektrického okruhu či pracovať so spotrebičom pod napätím by mal len odborník – elektrikár s platnou vyhláškou! Ponúkne vám špeciálne tvarovaný bubon s otočnou zadnou stenou pre efektívnejšie pranie, mimoriadne odolné keramické vyhrievacie teleso, priame vstrekovanie vody, bublinkovú technológiu pre efektívne pranie pri nízkych teplotách či rozpúšťanie odolných škvŕn jedným tlačidlom.


Když jste nakladali buben s prádlem, zjistíte tozapne se pračka ? Nemusí vůbec reagovat na manipulaci s tlačítky, nereaguje na spuštění zvoleného programu nebo indikátory začnou chaoticky fungovat. Podle toho, co je příčinou problému, můžete vyřešit problém sami, bez volání kvalifikovaného průvodce nebo kontaktováním. Pokud se pračka nezapne, je prvním krokem zkontrolovat, zda je ve vývodu nějaké napětí Pračka je nepostradatelným pomocníkem pro celou rodinu.


Kdo jiný rychle a spolehlivě všichni pili, otozhmet, a v závislosti na modelu, může také vyschnout. Dneska už nereaguje ani na nastavení programu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Než zavoláte opravára, skúste problém zvládnuť sami. Ak vaša práčka pri praní skáče alebo vibruje, a pritom je nová, pozrite sa, či bola odstránená prepravná poistka (informácie a všetko ďalšie o tom nájdete v návode na použitie). Kategória Práčky - bazár. Vyberajte z 8inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyzbrojte svoji domácnost pro nikdy nekončící boj se špinavým prádlem. Parní pračka se sušičkou LG F4DN509Snabídne hned několik unikátních technologií, které zlepšují výsledky praní a samozřejmě sušení.


Problémy při provozu praček jsou rozděleny do dvou hlavních skupin: stroj nereaguje na aktivaci a stroj se zapne, ale prací program se nespustí. ContentsPračka nereaguje na aktivaciPračka je zapnutá, ale mytí nezačíná2. Prací program se nespustí, ačkoli světelné indikátory fungují ve standardním režimu2. Indikátory blikají nebo blikají najednouPračka nereaguje. Deska je celá zkontrolována, známý ji prošel, propájel, vyměnil triak ovládání čerpadla a pračka se chová stejně.


Po mechanické opravě pračka začala stávkovat. Při praní se odmítala točit, při máchání a odstřeďování fungovala ok. Po demontáži programátoru, jeho prostříknutí přípravkem na nontakty a očištění konektorů (potvrzuji, že vysunutí konektorů a jejich zpětné nasunutí je opravdu o zlomení zápěstí) se pračka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения