úterý 5. září 2017

Mikrovlnná trouba whirlpool jq 276 sl

Volně stojící multifunkční trouba s 6. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí - mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Novinkou je unikátní funkce Bread Defrost, díky níž bude vaše pečivo po rozmrazení chutné a křupavé. Inteligentní technologie 6. Vnútorný objem rúry Údaj o veľkosti vnútorného objemu rúry v litroch.


Mikrovlnná trouba whirlpool jq 276 sl

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Whirlpool JQ 2SL alternativy - Heureka. Díky systému mikrovln 3D rovnoměrně ohřeje vaše potraviny. Nastavení funkcí je intuitivní a snadné a zvolené parametry se zobrazují na přehledém zeleném displeji.


O snadné omývání vnitřku trouby se stará speciální nepřilnavý povrch Magic Clean, který je odolný proti znečištění. Elektronické ovládanie, zobrazenie funkcií na displeji. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí - horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Free Shipping Available. Check Out Top Brands on eBay.


Mikrovlnná trouba whirlpool jq 276 sl

Fill Your Cart With Color today! Oba způsoby mají své výhody i nevýhody, přičemž zastánci klasického ohřevu často vyzvedávají jeho schopnost navrátit jídlu autentickou chuť a vlastnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ovšem nic naplat, technologický vývoj nelze zastavit.


Možná dokážete žít bez mikrovlnky, ale jakmile si jednu pořídíte, nedokážete si představit, jak se bez ní dá obejít. Jak často potřebujete přihřát jídlo? Na sporáku byste špinili nádobí, na troubu byste museli čekat – mikrovlnná trouba je v takových případech jednoznačným vítězem. Rúra ponúka množstvo užitočných funkcií. Okrem mikrovlnného ohrevu to je tiež grilovanie, varenie v pare alebo pečenie s funkciou Crisp.


Nechýba ani nová unikátna funkcia Bread Defrost, ktorá rozmrazí pečivo tak, aby bolo chutné a chrumkavé. Táto moderná voľne stojaca rúra striebornej farby vo veľmi atraktívnom dizajne doslova myslí za vás – inteligentná technológia 6. Voľne stojaca multifunkčná rúra JQ 2SL dokáže v domácnosti hravo nahradiť väčšiu teplovzdušnú rúru. Mikrovlnná trouba , objem l 9W výkon Crisp funkce. Podrobný popis a charakteristika.


Disponuje spoustou vynikajících funkcí, s jejichž pomocí lehce zhotovíte křupavou pizzu, vařené brambory i grilovaná žebírka. Je vybavená 3D distribúciou mikrovlnných vĺn pre rovnomernejšie prehriatie potravín. S touto rúrou môžete variť v pare a pripravovať tak zdravé a lahodné jedlá, ktoré si uchovajú dôležité vitamíny a minerály. MIKROVLNNÁ RÚRA JQ 2SL. Mikrovlnka má spoustu užitečných funkcí mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp.


Mikrovlnná trouba whirlpool jq 276 sl

Podívejte se na novinky v kategorii mikrovlnné trouby. K modelu JQ 2BL obvykle nabízíme v rámci časově omezených akcí dárek, dopravu zdarma nebo zvýhodněnou cenu! Ak máte radi zdravý spôsob varenia, práve pre vás je vhodné varenie v pare. Samozrejmosťou je jednoduché elektronické ovládanie.


Zmysel - špeciálny senzor vyhodnotí hmotnosť jedla a automaticky nastaví správny čas aj ostatné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения