čtvrtek 7. září 2017

Trdelnik se zmrzlinou brno

Trdelník se zmrzlinou je prostě bomba. Do slovníku lichotek se nově přestěhovalo slovo „trdlo“. Buďte trdla a pojďte do Trdlokafe na trdelní dobrotu! Kromě klasických tu mají i trdla s příchutí nebo po okraj naplněná vanilkovou či malinovou zmrzlinou.


Trdelnik se zmrzlinou brno

A pro zájemce k nim podávají. Především to do malé uličky na Starém Městě láká turisty. Ti hned po zakoupení nelení a vloží fotografii plněného sladkého pečiva ve tvaru kremrole na sociální sítě.


Tak se trdelník se zmrlinou stal novým hitem sociálních sítí. Na fotkách je zachycený západ slunce nad Pražským hradem pozorovaný skrze trdelník s nutelou, trdelník se šlehačkou a se sochami Karlova mostu, trdelník se zmrzlinou a Mostecké věže. Cukrárna Větrník Aby toho nebylo málo, hned několik málo kroků od cukrárny Agnes narazíte na cukrárnu Větrník a její stánek se zmrzlinou.


Trdelnik se zmrzlinou brno

Zaměřuje se na točenou, uvnitř cukrárny je k dispozici ale také kopečková. Chuťově i cenově je na tom s nedalekou konkurencí podobně. Co se skrývá za názvem Sweet Dreams CZ – Chimney cakes? Omamná vůně sladkých trdelníků! A také jejich lahodná chuť v kombinaci se zmrzlinou , s některými variantami voucheru rolku ozdobí i jahody.


Ke každému trdelníku si vyberete také jeden ze horkých nápojů – co třeba horkou čokoládu? Marcel, máš to moc hezky nafocené. K trdelníkům mám velmi rezervovaný postoj díky byznysu, který se z nich stal v centru Prahy, kde ho vydávají za tradiční staročeskou pochoutku, což tedy není (a rozhodně ne se zmrzlinou , nutelou nebo čím vším ho prodávájí). Věřím, že se na putování vydáte s celou rodinou a osvěžíte se skvělými zmrzlinami od brněnských zmrzlinářů a cukrářů. Na naše putování se můžete vydat nejen pěšky, s dětmi, prarodiči, ale i na kole.


Trdelnik se zmrzlinou brno

Věřím, že si užijete léto v Brně a vyrazíte společně s námi za zmrzlinou ! Vyhledávejte podnikatelské příležitosti, firemní prezentace podle regionů působení, ověřené firmy a živnostníci, automatická kontrola nespolehlivých plátců DPH. Je křehký, sladký a lahodný. Když se do něj zakousnete, zažijete explozi chutí. Vymysleli ho Češi, miluje ho celý svět.


S TESCOMOU připravíte ještě chutnější, než si dopřávají turisté při toulkách stověžatou Prahou. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Trdelnik se zmrzlinou brno

Jen co v Karlově ulici začali vyrábět speciální trdelníky se zmrzlinou , ostatní je nově nabízejí taky. Praha je jimi najednou úplně zahlcená. Koukají na vás téměř z každé prodejny. Margaretě, trdelníky, které se prodávají na trzích opravdu se skalickým trdelníkem nemají nic společného, jsou tvrdé nevláčné, když jsem ve Skalici neodolám a vždy si nějaké Pod Hájkem koupím. Jenom škoda, že se nedají koupit i zde v Čechách a na Moravě.


Stále se vzděláváte a učíte se novým věcem, ale nevíte, zda dřív udělat to či ono. Možná byste si měli uvědomit, že je víkend a ten je určen k relaxaci. Dejte si už konečně pauzu, vědomosti se musí stejně hezky rozležet.


Nepřipouštějte si nic zlého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения