pondělí 22. února 2021

Zbraně šturm

V naší nabídce, širokého sortimentu pro všechny sběratele, lovce i sportovní střelce, naleznete také celou škálu doplňků pro les, lov a střelbu, počínaje optickými pomůckami (dalekohledy), přes nože, dýky, brašny, oděvy i obuv, až po tematickou keramiku a sklo. K veškerým zbraním, které u nás zakoupíte, dodáváme také. Krátkou zbraň, jakoukoliv potřebujete, naleznete v této. Střelivo pro historické zbraně.


Nabízíme vám komisní zbraně.

Krytka ústí hlavně pro 98k,. Nejlepší obchod pro myslivce a lovce s širokým sortimentem kvalitního zboží, který uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších myslivců a dobrodruhů. Lze používat k přebíjení.


Sovětský název kompletu je 9K1Šturm pro vrtulníkovou verzi a 9K1Šturm pro komplet na obrněném transportéru, střela nese označení 9M114. Název v kódu NATO je AT-Spiral. Jedná se o protitankový raketový komplet dalekého.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Zbraneamysliveckepotreby.

Jeho poslední modifikace Šturm -SM je schopná vést palbu ze všech verzí pozemních raket Ataka, která dokáže prorazit do 8milimetrů pancéřování. Chryzantéma a Šturm silné. Detailně popsaný postup získání zbrojního průkazu, speciální trénink testových otázek i zkouška nanečisto!


Dále seznam českých střelnic a střeleckých obchodů! Bunda Beretta Active Mars Camo Bunda Beretta Active Mars Camo. Tří vrstvá nepromokavá Activ bunda s lepenými švy. Bunda je z odolného a pružného materiálu s technologií STRONGFLEX.


Zbraně Valašské Meziříčí, ARTEMIS TRADE s. Zmíněná nadzvuková PTŘS přitom vešla ve známost pod označením 9M1Kokon a měla se stát součástí raketového kompletu typu 9K1Šturm (AT-Spiral). Protože zkoušky tohoto zbraňového systému zpočátku. O rychlém řešení situace se rozhodlo až 28. Andrej Sámel, který se zpočátku pokusil vyjednávat. Nakonec bezpečnostní složky přistoupily k zásahu.


Bylo při něm použito i šest obrněných transportérů OT-SKOT. Sběratelské zbraně - prodej střelných zbraní.

Historické zbraně - Jaroslav Hrůzek: Kovářství a zámečnictví Hrůzek se zabývá výrobou a opravami mříží, brány a branky, repliky historických zbraní, palcáty, řemdlihy, okované cepy, meče, kopí, stojany, věšáky, svícny a další široký sortiment. Prodej střelných zbraní. Povolené zbraně : krátké vyjma ráže 62x(Tokarev), dlouhé: jen LR, perkusní: informujte se telefonicky. Priemer tela strely je 130mm.


Zdokonalené varianty: Šturm -(strela 9M114Ms dosahom 6km) a Šturm -(strela 9M114Ms dosahom 7km). PTRK Šturm bol exportovaný do všetkých krajín, ktoré zakúpili vrtulníky Mi-24V (v obrazovej prílohe je chorvátsky Mi-24V so strelami Šturm na koncových a vonkajších podkrídelných pylónoch). A rad by som sa o zbrani odzvedel viac. ZP a PZ, kdyz je videl a pak i respektovani pravidel a povelu, byl uplne v pohode.


Všechny tyto zbraně je možno zakoupit a dřžet bez zbrojního průkazu. Zbraň lze zakoupit od let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения